上一頁下一頁
發新話題

你哋曾經試過喺乜嘢地方做過呀?

收藏  |  訂閱
287  36.1k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-18 09:55 發表 查看引用來源
都幾好feel喎!😉
其實咁多次,都係最心刻既係sogo男廁其中一格廁格,一路插女友,一路聽到廁格外d男人屙尿聲,洗手聲,吹水聲。。真係又驚又刺激。。

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 10:03 發表 查看引用來源

其實咁多次,都係最心刻既係sogo男廁其中一格廁格,一路插,一路聽到廁格外d男人屙尿聲,洗手聲,吹水聲。。真係又驚又刺激。。
佢冇叫出聲咩?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-18 10:06 發表 查看引用來源
佢冇叫出聲咩?😉
點敢叫出聲。。Hahaha...格住塊廁格門,就係一排排既尿兜,,,

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 10:07 發表 查看引用來源

點敢叫出聲。。Hahaha...格住塊廁格門,就係一排排既尿兜,,,
咁佢咪忍得好辛苦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-18 10:09 發表 查看引用來源
咁佢咪忍得好辛苦!😉
我相信忍住唔嗌出聲,對女士來講,可能都係一種刺激既享受

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 10:20 發表 查看引用來源

我相信忍住唔嗌出聲,對女士來講,可能都係一種刺激既享受
咁我都聽過有人咁講!咁佢多唔多水?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-18 10:22 發表 查看引用來源
咁我都聽過有人咁講!咁佢多唔多水?😉
我仲記得當時唔敢插得好快,偷偷摸摸咁,因為驚比廁格外既陌生男人聽到歡悅時既滋滋聲,咁你覺得我女友當時多唔多水呢?

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 10:32 發表 查看引用來源

我仲記得當時唔敢插得好快,偷偷摸摸咁,因為驚比廁格外既陌生男人聽到歡悅時既滋滋聲,咁你覺得我女友當時多唔多水呢?
咁刺激,肯定多水啦!😉
咁係咪插咗好耐?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-18 10:35 發表 查看引用來源
咁刺激,肯定多水啦!😉
咁係咪插咗好耐?😉
其實玩野戰果種偷偷摸摸既心情同果種又害怕且刺激既感覺大於一切,所以時間性方面根本唔會在意。。haha
如果要追求耐久性或者係官能享受既話,倒不如舒舒服服咁躺係屋企張大床上

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 11:37 發表 查看引用來源

其實玩野戰果種偷偷摸摸既心情同果種又害怕且刺激既感覺大於一切,所以時間性方面根本唔會在意。。haha
如果要追求耐久性或者係官能享受既話,倒不如舒舒服服咁躺係屋企張大床上 ...
咁都係!難得你啲女朋友又肯咁玩!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆