上一頁下一頁
發新話題

你哋曾經試過喺乜嘢地方做過呀?

收藏  |  訂閱
287  36.2k

自己屋企,對方屋企,朋友屋企,辦公室,會議室,度假屋,沙灘,沙灘橋底

國外就洒店,旅館,泳池更衣室,溫泉更衣室,山邊停車場,朋友屋企,帳篷

回覆 61# 蛇貴妃 的帖子

除咗沙灘橋底同露營帳篷,其他都試過

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-18 20:19 發表 查看引用來源
自己屋企,對方屋企,朋友屋企,辦公室,會議室,度假屋,沙灘,沙灘橋底

國外就洒店,旅館,泳池更衣室,溫泉更衣室,山邊停車場,朋友屋企,帳篷 ...
嘩⋯蛇C姐,度度都玩哂咁滯🥰😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-18 20:19 發表 查看引用來源

國外就洒店,旅館,泳池更衣室,溫泉更衣室,山邊停車場,朋友屋企,帳篷 ...
泳池更衣室,溫泉更衣室?😳😳😳唔分開架咩男女?😆

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-18 07:56 發表 查看引用來源
你哋曾經喺乜嘢地方做過呀
公園滑梯、停車場、本地同外地酒店、對方屋企、自己屋企

引用:

我試過自己屋企,幾個人地屋企,辦公室有梳發
九龍公園後山,殘廁,巴士靜含,私家車

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-11-18 22:00 發表 查看引用來源
我試過自己屋企,幾個人地屋企,辦公室有梳發
九龍公園後山,殘廁,巴士靜含,私家車
Hihi,,,mui姐,,仲記唔記得我呀?

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 22:33 發表 查看引用來源

Hihi,,,mui姐,,仲記唔記得我呀?
我記得你

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-18 21:35 發表 查看引用來源
泳池更衣室,溫泉更衣室?😳😳😳唔分開架咩男女?😆
有 family 更衣室俾人一家大細齊齊用果隻

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-18 22:38 發表 查看引用來源

有 family 更衣室俾人一家大細齊齊用果隻
咁有冇喺温泉入面做?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆