上一頁下一頁
發新話題

你哋曾經試過喺乜嘢地方做過呀?

收藏  |  訂閱
287  36.2k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-11-19 15:03 發表 查看引用來源
迪欣湖個廁所咪係家庭廁囉。
咁其實好多地方都有o既, 不過hk 我地唔會o係入面搞

最多都係口爆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 06:00 發表 查看引用來源

咁其實好多地方都有o既, 不過hk 我地唔會o係入面搞

最多都係口爆
蛇師姐口技肯定好勁🥰😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-20 06:47 發表 查看引用來源
蛇師姐口技肯定好勁🥰😆
叫做啜到出o黎咁啦

"好口技" 最大o既用途, 只係面對新partner/ 散餐時候用o黎晒命同impress 人
真係懂得同埋享受幫人口交時, 你會想慢慢o黎+想對方唔好射住

ps 上面果個 "懂得" 指o既係 why 而唔係 how
明冇?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 07:09 發表 查看引用來源

叫做啜到出o黎咁啦

"好口技" 最大o既用途, 只係面對新partner/ 散餐時候用o黎晒命同impress 人
真係懂得同埋享受幫人口交時, 你會想慢慢o黎+想對方唔好射住

ps 上面果個 "懂得" 指o既係 why 而唔係 how
明冇 ...
yes madam 💪🏾😂歎到師姐妳啲口技嘅話真係幾生修到😍🤣

引用:
原帖由 小福星 於 2023-11-18 07:59 發表 查看引用來源
大霧山頂 做
n年前,果時無智能手機,錄影唔方便
最激試過係公屋後面d休憩處度插
凌晨時段,仲要插緊果時,有差佬經過😂

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 09:26 發表 查看引用來源

格住衫楂下波就緊有既,不過真係唔敢大動作,始終巴士full晒,格離仲要坐住呀叔,我地兩個扮訓緊覺,直到其他人落車落得7788,,先開始敢動作上再進取D..haha ...
冬天通常我同老婆都會喺巴士咁做,通常佢都係帶住頸巾,我隻手搭着佢個膊頭,喺頸巾嘅掩護下,撥開佢件衫,跟住係咁玩佢對波

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 13:41 發表 查看引用來源

睇到依個topic,,令人想起好多往事,例如試過係K房情到濃時玩指插,其間仲要有侍應送食物入黎。
又試過係半月灣露營過夜,係悵蓬裡玩女上男下。。。 ...
喺K房又未試過好似你哋玩到咁癲,通常去K房,都要佢着得超性感,最多係要佢走光俾侍應睇

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-18 20:29 發表 查看引用來源
除咗沙灘橋底同露營帳篷,其他都試過
人生唯一一次露營, 係好多年前去袋鼠國
老公係海龜, 龜頭好大果隻 返o左o黎多年但果邊仲有朋友, 耐唔中會返去行吓同探班friend
飛去澳洲露營都幾搞笑囉, 真係衣櫃有乜都要帶走咁滯, 出發果陣年底天寒地凍去到炎炎夏日, 落機真係仆街d 衫除都除唔切

果次o係海邊, 真係幸好佢有本地人朋友帳蓬etc 有人幫忙搞掂
住o左好似四晚, 人唔多, 除o左我地之外只有唔到十個group, 日頭時間d  野唔好問我, 我真係諗唔起冇手機冇網絡果四日我點過
夜晚就成日都有呻吟聲, 有幾次出o黎煲煙, 見到人地個帳蓬著o左燈入面o既人影, 係個女騎師同佢對波波, 好似係鬼妹o黎o既
另一次見到一對夫妻夜半三更全裸咁由帳篷手拖手走向海邊, 我大概認得係邊group, 第二朝仲撞到佢地,
所以否定o左齊齊殉情自殺o既可能, 果陣係半夜黑到咩咁, 亦都否定o左係去晒太陽, 淨返係咩可能自己諗啦

我同當時仲係男朋友o既果隻海龜當然亦都唔客氣晚晚拮啦, 其他細節o野我未必記得, 但記得正好出發前先o黎完m

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 12:47 發表 查看引用來源

人生唯一一次露營, 係好多年前去袋鼠國
老公係海龜, 龜頭好大果隻 返o左o黎多年但果邊仲有朋友, 耐唔中會返去行吓同探班friend
飛去澳洲露營都幾搞笑囉, 真係衣櫃有乜都要帶走咁滯, 出發果陣年底天寒地凍去到 ...
去露營拮拮,完咗咪冇得沖涼?😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-20 13:11 發表 查看引用來源
去露營拮拮,完咗咪冇得沖涼?😂
營地係有地方沖涼, 睇你自己要唔要去啫
海龜懶得著返衫出去除衫沖完又再著返衫返o黎, 所以幫佢啜乾淨d 囉

至少唔駛用套, 冇o左果種油淋淳o既感覺勉強唔沖都得

所以朝早先話習慣吞精好處多多 拮完啜返晒吞左佢乾手淨腳!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆