你哋曾經試過喺乜嘢地方做過呀?

收藏  |  訂閱
7  36.3k

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-18 07:56 發表 查看引用來源
你哋曾經喺乜嘢地方做過呀
酒店露台、office

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 09:05 發表 查看引用來源

果時20年前,我記得係坐6C ,由美乎開去土瓜灣,天氣好似依家咁,凍凍地,同女友美乎上車時無乜人,我地就坐上層最尾邊位,女友坐窗邊,好快佢就開始拉開我褲鏈含落黎,之後我就用件外套蓋晒佢,基本上外人只係睇到佢伏係我大腿上,貌似 ...
如果口交的話,我老婆(仲係女朋友嗰陣時)通常都會喺公園幫我

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 09:26 發表 查看引用來源

格住衫楂下波就緊有既,不過真係唔敢大動作,始終巴士full晒,格離仲要坐住呀叔,我地兩個扮訓緊覺,直到其他人落車落得7788,,先開始敢動作上再進取D..haha ...
冬天通常我同老婆都會喺巴士咁做,通常佢都係帶住頸巾,我隻手搭着佢個膊頭,喺頸巾嘅掩護下,撥開佢件衫,跟住係咁玩佢對波

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 13:41 發表 查看引用來源

睇到依個topic,,令人想起好多往事,例如試過係K房情到濃時玩指插,其間仲要有侍應送食物入黎。
又試過係半月灣露營過夜,係悵蓬裡玩女上男下。。。 ...
喺K房又未試過好似你哋玩到咁癲,通常去K房,都要佢着得超性感,最多係要佢走光俾侍應睇

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-21 12:57 發表 查看引用來源

不會吧 只為做愛的話哪裡都可以 何必在出遊的時候才廢寢忘餐地做?
通常喺外地搞嘢,通常都係因為嗰個情景或者嗰個氣氛,喺本地或者屋企做唔到嗰個效果,先至會廢寢忘餐咁樣做🤣
例如喺酒店,可以對住落地玻璃(幸運嘅話可以有觀眾); Pool villa 可以喺某個私隱度之下喺戶外 ……..

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-22 05:34 發表 查看引用來源

有觀眾不好吧 不過我想我明白你的意思
情景氣氛固然跟熟悉的地方比如自己家中不一樣 但是與其說廢寢忘餐 我想比較忘我倒是有可能
就是一些平時不太會的行為動作 至於次數方面 總要保留一點精神體力去旅遊咯 ...
當你假設有觀眾嘅時候,成個氣氛都唔同

引用:
原帖由 sim888 於 2023-12-12 10:17 發表 查看引用來源
之前咪講咗囉
第一次畀佢插入嚟喺戲院呀嘛,跟住去咗酒店。
送我返屋企嗰陣,佢帶咗我去後樓梯又做一次,搞到我一返到屋企沖入廁所沖涼,仲要見到底褲全部佢啲精。 ...
師姐真係大膽,喺外面最多都係老婆幫我含,我摷吓佢。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-12-12 11:16 發表 查看引用來源
你點安排到有條唔係自己屋企人的底褲洗完晾埋出黎?
如果有自己一間房咪可以囉

前往最後回覆