你哋曾經試過喺乜嘢地方做過呀?

收藏  |  訂閱
8  36.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-18 22:38 發表 查看引用來源

有 family 更衣室俾人一家大細齊齊用果隻
迪欣湖個廁所咪係家庭廁囉。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-7 17:23 發表 查看引用來源

試過好多地方喎! 有次接女友放學,去咗攪野公園,確定冇人,就就地正法,先系我坐响長凳度,佢擘開腳坐上我大髀面對面姿勢做,然後轉姿勢,我地响度佢用手扶住張枱,我由後面入,全程佢冇剝校服。

仲有其他地点都好刺激! ...
有無拉開背鍊?

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-7 23:52 發表 查看引用來源

我試過响後樓梯,伸入校裙扯低女友條底响大髀,但幾次都比佢拉番高,我就索性剝咗佢條底,收咗佢,扑完帶咗佢條底番屋企。
條女的第一次樓梯實戰定係次次?咁你咪幫埋佢洗底褲。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-7 23:52 發表 查看引用來源

我試過响後樓梯,伸入校裙扯低女友條底响大髀,但幾次都比佢拉番高,我就索性剝咗佢條底,收咗佢,扑完帶咗佢條底番屋企。
由得佢滴住咁行?

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-12 10:12 發表 查看引用來源

果次唔糸第一次,洗完自己收藏。😉
你點安排到有條唔係自己屋企人的底褲洗完晾埋出黎?

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 13:27 發表 查看引用來源
而家仲會唔會有人在九龍公園搞呢?那些年好似九龍公園係一個情侶夜晚好去處
以前,專門有班人𥄫野,不論山頭或平地,

引用:
原帖由 chjhenry 於 2024-1-14 16:33 發表 查看引用來源
試過一次 平日夜晚收工同Ex去左行上去姻緣石 夜晚晚上到去 真係鬼影都冇隻 行到上去 我望緊啲夜景真係幾靚 Ex突然從後攬住我 我地亦都錫左好耐 果時Ex都係新識 都未有性關係(咁當然之後有啦) 佢身材又幾好 即刻隔住 ...
所以,姻緣石就是咁黎。

引用:
原帖由 chjhenry 於 2024-1-14 16:33 發表 查看引用來源
試過一次 平日夜晚收工同Ex去左行上去姻緣石 夜晚晚上到去 真係鬼影都冇隻 行到上去 我望緊啲夜景真係幾靚 Ex突然從後攬住我 我地亦都錫左好耐 果時Ex都係新識 都未有性關係(咁當然之後有啦) 佢身材又幾好 即刻隔住 ...
我同你類似經歷,不過我係青衣公園對住大水池,先吹後打,射完著番褲,原來有下一啤等緊位,個女仔,四眼妹仲對住我尷尬笑笑口,個男寧歪面到低頭咁滯,我無野,正常長度正常時間正常呵呵聲,表演比人睇埋添。後來行出黎先發現張長櫈好近馬路。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-15 14:51 發表 查看引用來源
原來係性地!😬
你係常客?

前往最後回覆