上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
294  10.0k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-6 16:59 發表 查看引用來源

過去黎講兩樣都有,而講緊有SL既呢一位人妻,佢本身有工作既,佢老公就係宅男一名,但搵到錢,所以人妻亦都只係賺錢買花帶,所以先會出現佢成日都做瑜伽,健身,普堤拉果D運動之嘛。一個女人太得閒,其實搵野學,自然亦會吸引到人,係咪 ...
有錢有時間,女人有時間去做保養。

沒有醜女人,只有懶女人。
呢句話,始終有幾分真。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-6 17:02 發表 查看引用來源

HAHA,唔知師兄感唔感覺到,其實字裡行間我寫時,人妻外在條件係正既,但佢有D地方唔識諗所以我亦唔認同,其實我係唔會太主動對佢,有時個性格心態呢個因素好左右到我多於單純佢樣靚身材正,所以無同佢繼續我亦唔會覺得可惜。 ...
我諗有條件嘅男人,對會養SL嘅女人,唔會放真心嘅。

做炮友可以,FWB可以,但唔會好想發展LTR。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-6 17:09 發表 查看引用來源

有錢有時間,女人有時間去做保養。

沒有醜女人,只有懶女人。
呢句話,始終有幾分真。
呢啲識打扮嘅女人應該好吸引!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-6 17:15 發表 查看引用來源

我諗有條件嘅男人,對會養SL嘅女人,唔會放真心嘅。

做炮友可以,FWB可以,但唔會好想發展LTR。
咁個人妻又唔係冇錢,邊駛你養,佢至多都係想搵多個SL啫!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 17:24 發表 查看引用來源
咁個人妻又唔係冇錢,邊駛你養,佢至多都係想搵多個SL啫!
我尼啲梗係養唔起佢地啦。

但所謂有錢嘅,都有高有低,
有啲所謂闊太是得少少富貴,
老公都係高級打工仔。

我地眼中是有錢,佢地層面當係窮西。

那些做FWB,唔係做雞咁做嘅。
佢地同時又食又收錢收禮。
包佢地嘅,唔會長,貪無手尾跟。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-7 09:49 發表 查看引用來源

老公都係高級打工仔。

包佢地嘅,唔會長,貪無 ...
要錢就一定唔會搵佢哋啦,不過過時過節送下禮物都可以嘅,當然唔可以太貴,負擔唔起!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 10:05 發表 查看引用來源
要錢就一定唔會搵佢哋啦,不過過時過節送下禮物都可以嘅,當然唔可以太貴,負擔唔起!😂
小弟窮,禮物都送唔起🙄

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-7 09:49 發表 查看引用來源

老公都係高級打工仔。

包佢地嘅,唔會長,貪無 ...
我以前識一個人妻,就係嫁左先無做野,老公係高級打工仔,人妻原本高薪厚職,係嫁左先乖乖地做人妻人母,點知佢男人有第2件,佢其實keep得好好,好正,有時呢D女人都好慘,佢唔知自己可以做咩留住個老公,佢本質都係乖又唔係蠢,但男人有錢就會貪外邊既新鮮又嫩口。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 10:05 發表 查看引用來源
師兄,我同人妻一齊,其實我都做得足架,即我會送禮物,平時都會有貼心野,講真,個女人同得你一齊,床上以外,你俾其他窩心野佢,佢個人會開心好多,雖然往往係大家上床遮,但唔需要將性呢樣野放係首位。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-7 12:55 發表 查看引用來源

師兄,我同人妻一齊,其實我都做得足架,即我會送禮物,平時都會有貼心野,講真,個女人同得你一齊,床上以外,你俾其他窩心野佢,佢個人會開心好多,雖然往往係大家上床遮,但唔需要將性呢樣野放係首位。 ...
你講得好啱。
只係用錢嘅,咪即係叫雞。
自己嘅感覺唔會呃到自己。
完全用有感情嘅係另一回事。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆