上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
294  10.0k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-7 16:18 發表 查看引用來源

有,唔係都唔知個故事啦。
所以有時D AV都有類似真實既。
人愈大,呢啲事,見怪不怪啦。

有時 世事嘅發展 真係比 故事情節 更神奇。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-7 16:18 發表 查看引用來源

有,唔係都唔知個故事啦。
所以有時D AV都有類似真實既。
就係同你?😉

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-7 16:22 發表 查看引用來源

人愈大,呢啲事,見怪不怪啦。

有時 世事嘅發展 真係比 故事情節 更神奇。
係,我亦遇過一D心思思,想試既人妻,但太多問題,我會同佢講,不如妳都係做番個乖人妻啦,妳唔啱玩。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 16:37 發表 查看引用來源
就係同你?😉
係啊,所以先覺得佢可惜。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-7 17:15 發表 查看引用來源

係啊,所以先覺得佢可惜。
咁咪益咗你囉!你點識到佢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-7 17:14 發表 查看引用來源

係,我亦遇過一D心思思,想試既人妻,但太多問題,我會同佢講,不如妳都係做番個乖人妻啦,妳唔啱玩。
佢哋有乜嘢問題?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-7 17:14 發表 查看引用來源

啱,玩還玩,唔好攪到有手尾跟。

如果人妻佢過唔到佢心理關,真係唔好開始。
或者一時會食得開心,但 唔想攪到人妻心生後悔。

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-11-19 09:50 發表 查看引用來源
小弟最近在睇一個叫 秋山靜香 既熟女女優 ,佢既顏值就比較比 北條大媽  友田大媽 差幾個檔次 ,
雖然小弟唔識日文 ,
但一睇佢既片有陣怨媽 FEEL撲面而來 ...

明明係脅迫(但唔算暴力)既劇情 , 係相對木訥既表情
半 ...
我都覺得唔使一定系超靚女先好睇,最緊要糸啱feel,身材正同反應/表情正,呻吟聲正先至令我興奮! 我比較鍾意睇靚young girl。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 17:21 發表 查看引用來源
咁咪益咗你囉!你點識到佢?
師兄,係呢D關係,千萬唔好有邊個益邊個既心態,其實大家立場均等,我雖然唔係君子,但我又唔會去到為左食條女而呃蝦條。
網上識遮,我自己post都講,今時今日我都只係收PM,係呢度,其實大把人齋睇唔留言。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-7 17:22 發表 查看引用來源

啱,玩還玩,唔好攪到有手尾跟。

如果人妻佢過唔到佢心理關,真係唔好開始。
或者一時會食得開心,但 唔想攪到人妻心生後悔。
就係,佢問我佢得唔得,又問我如果同對方開始左,係唔係第一次見就上床,想對方用套又點,大佬,我好怕呢D......
我唔知有無人有處女情意結,我就好怕對方係新手,唔係第一次玩既新手,而係心態想咩都驚又怕蝕成個新手既人.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆