上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
294  10.0k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-7 18:54 發表 查看引用來源

HAHA,佢最後有無食我就唔知喇,講真,我唔開始我亦唔會打探太多,佢有發展而問我就另計,好似瑜伽人妻,佢有左SL後會問我意見一樣。
無錯,每人既做法唔一樣,我都有爛玩時,但好快就知呢個世界有樣野叫食唔晒,食好既就算。 ...
Ching, 你呢句食唔晒,招人怨恨呢😭,
好多人只有睇住別人食。。。😅😅😭

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-7 19:04 發表 查看引用來源

Ching, 你呢句食唔晒,招人怨恨呢😭,
好多人只有睇住別人食。。。😅😅😭
唔會既,188既師兄好高質,我見個個都好勁戰績同溝死女架。👍

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-7 21:47 發表 查看引用來源

唔會既,188既師兄好高質,我見個個都好勁戰績同溝死女架。👍
我係睇旁人高戰績嘅觀眾。。。笑

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-7 21:58 發表 查看引用來源

我係睇旁人高戰績嘅觀眾。。。笑
你都有過一個好令人羨慕嘅經歷吖!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 08:41 發表 查看引用來源
你都有過一個好令人羨慕嘅經歷吖!😉
此情可是成追憶。
同人妻時間實在太短了,
相處日子實在不多。

有時放工一齊回家,佢扮要上班去我屋企,有時的夾佢時間去放假。  有時兩個互相爭取時間。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 10:27 發表 查看引用來源

此情可是成追憶。
同人妻時間實在太短了,
相處日子實在不多。

有時放工一齊回家,佢扮要上班去我屋企,有時的夾佢時間去放假。  有時兩個互相爭取時間。 ...
不過就真係好正!😉
其實短時間先會有激情!耐咗就可能會淡!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 10:39 發表 查看引用來源
不過就真係好正!😉
人心不足。

回憶時,真想給我和她行埋多一年就好啦。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 10:45 發表 查看引用來源

人心不足。

回憶時,真想給我和她行埋多一年就好啦。
咁肯定啦!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 10:27 發表 查看引用來源

此情可是成追憶。
同人妻時間實在太短了,
相處日子實在不多。

有時放工一齊回家,佢扮要上班去我屋企,有時的夾佢時間去放假。  有時兩個互相爭取時間。 ...
師兄,信我,就係時間短,先會令你咁記得,因為你會不自覺回味過去過程,但細味如果有得選擇,你會點做點做,講真,呢D真係一條女勝過連技扑10件唔同女生。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 10:39 發表 查看引用來源
不過就真係好正!😉
無錯,出黎玩,有幾多個真係會玩長情,玩長情個玩法係好唔同,一年食幾件,食完都唔記得佢地有咩特別,但同一個食幾個月,係令自己上心既真係離開左都會不時想,如果他日撞見會點。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆