上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
294  9.9k

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

小弟最近在睇一個叫 秋山靜香 既熟女女優 ,佢既顏值就比較比 北條大媽  友田大媽 差幾個檔次 ,
雖然小弟唔識日文 ,
但一睇佢既片有陣怨媽 FEEL撲面而來 ...

明明係脅迫(但唔算暴力)既劇情 , 係相對木訥既表情
半推半就既演出下 , 反而有種唔捨得反抗既質感 ^.^"

任何題材都有佢捧場客.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-19 10:53 發表 查看引用來源
任何題材都有佢捧場客.
不不不 ... 我意思是 , 如果找個美熟女去演相同題材
其實合理性就很低

就像王晶說 , 找梁朝偉演韋小寶是錯誤的 ,
因為以梁的顏值 , 女都己經不用自己溝 , 等人溝就可以了
還要用下藥等下三路招數嗎???

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-11-19 09:50 發表 查看引用來源
小弟最近在睇一個叫 秋山靜香 既熟女女優 ,佢既顏值就比較比 北條大媽  友田大媽 差幾個檔次 ,
雖然小弟唔識日文 ,

半 ...
乜媽都會有捧場客🤭

我會認為係lesbian 既性虐片 負責施虐果位相貌比較平庸甚至有d 醜, 兇神惡剎咁樣, 會比較有說服力佢可以好嚴厲地去體罰個m女
s 可以肥可以醜, 但個 m一定要靚, 要弱質纖纖咁, 但又要有非常好o既承受能力咁先夠sexy 囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-4 12:29 發表 查看引用來源
我會認為係lesbian 既性虐片 負責施虐果位相貌比較平庸甚至有d 醜, 兇神惡剎咁樣, 會比較有說服力佢可以好嚴厲地去體罰個m女
s 可以肥可以醜, 但個 m一定要靚, 要弱質纖纖咁, 但又要有非常好o既承受能力咁先夠sexy  ...
嗯 ... 唔計 lesbian 既前題 , 以小弟既東洋片經驗 , 係合格既片商 ,
其實只會讓條件差既女優 , 係生涯早期 "解禁" 重口味題材
(呢個係 一劍浣春秋 講既 , 而且 水菜麗  大沢佑香 對我而言都係女神級呢)

不過咁唔代表唔好j ... 好似 美咲結衣 咁 , 就唔算靚 , 對波都肯定係假既 ...
但我幾鐘意睇佢 , 佢比到人一種 "我知我唔靚 , 但為左你開心 , 我做咩都得"
既感覺 !!! ^.^

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-4 12:29 發表 查看引用來源
s 可以肥可以醜, 但個 m一定要靚, 要弱質纖纖咁, 但又要有非常好o既承受能力咁先夠sexy  ...
日本嘅Lesbian 都真係無邊幾個可以,
近十年,日系出名嘅做L都係得椎名,波多野兩個。

歐美嘅L片,粗嘢狂暴。  SM feel多過 les.

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-11-19 09:50 發表 查看引用來源
雖然小弟唔識日文 ,

半 ...
師兄,呢D都有賴物色女角既功力,你講果D要深閏但渴望被愛既人妻大媽,絕對唔可能用靚女黎做,試問靚女食仔都食唔切,點可能會出現渴望被愛。
所以可能單純第一眼唔吸引,但其實非常之有女人味既女角先仲入型入格。即一開始咩都say no咩都拒絕,但要點樣攻陷佢芳心但佢事實外表又唔係神級吸引既女人,反而有一定市場同真實感囉。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-4 14:56 發表 查看引用來源

師兄,呢D都有賴物色女角既功力,你講果D要深閏但渴望被愛既人妻大媽,絕對唔可能用靚女黎做,試問靚女食仔都食唔切,點可能會出現渴望被愛。
所以可能單純第一眼唔吸引,但其實非常之有女人味既女角先仲入型入格。即一開始咩 ...
呢個都係呢類題材吸引之處!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-4 14:56 發表 查看引用來源

所以可能單純第一眼唔吸引,但其實非常之有女人味既女角先仲入型入格。即一開始咩 ...
老咗嘅JULIA,宜家啱晒尼種戲路。
身材又未殘晒,風塵味夠晒。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆