上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
294  9.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 14:01 發表 查看引用來源
咁你哋有冇玩過啲乜嘢特別野?
人妻本身係良家,我地冇乜嘢特別玩。
不過,佢對我都真係好。
佢唔鍾意BJ,佢都有幾次幫我做。

之後,我都唔想佢口交。

有時,佢都對我性趣好關心。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 14:06 發表 查看引用來源

人妻本身係良家,我地冇乜嘢特別玩。
不過,佢對我都真係好。
佢唔鍾意BJ,佢都有幾次幫我做。

之後,我都唔想佢口交。

有時,佢都對我性趣好關心。 ...
佢好少同佢老公含?咁佢都對你好好!咁你有冇奶佢?佢點關心你性趣?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 14:08 發表 查看引用來源
佢好少同佢老公含?咁佢都對你好好!咁你有冇奶佢?佢點關心你性趣?
我本來唔知,人妻佢老公上開大陸做嘢,以前有包二奶。  佢講過,佢老公以前要過佢含吹,不過人妻接受唔到,佢老公就迫佢做。人妻話,佢最後真係反面鬧大交,果時佢老公先算數。

我同佢一齊,有次坐埋,佢問我男人係唔係好想要女人做BJ,
我唔太好BJ,因為的其實係胸奴。

我同佢話唔一定。  不過,人妻就話想同我試吓。
佢就係屋企幫我試第一次我地嘅BJ。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 14:18 發表 查看引用來源

我本來唔知,人妻佢老公上開大陸做嘢,以前有包二奶。  佢講過,佢老公以前要過佢含吹,不過人妻接受唔到,佢老公就迫佢做。人妻話,佢最後真係反面鬧大交,果時佢老公先算數。

我同佢一齊,有次坐埋,佢問我男人係唔係好想要女人做 ...
咁佢比咗第一次bj比你!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 14:21 發表 查看引用來源
咁佢比咗第一次bj比你!
人妻嘅佢老公以前迫佢做,不過佢話真係做到接受唔到,
佢同佢老公炒大鑊,佢先冇再繼續做。

自願嘅BJ,我諗人妻嘅第一次都算係啦我嘅,,

不過,佢口交技術就唔太好,
哪時我笑稱自己係佢嘅白老鼠。

佢就話我賤格。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 14:27 發表 查看引用來源

人妻嘅佢老公以前迫佢做,不過佢話真係做到接受唔到,
佢同佢老公炒大鑊,佢先冇再繼續做。

自願嘅BJ,我諗人妻嘅第一次都算係啦我嘅,,

不過,佢口交技術就唔太好,
哪時我笑稱自己係佢嘅白老鼠。

佢就話我賤格。 ...
咁第一個梗係冇技術啦!不過心理嘅滿足大過生理!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 14:29 發表 查看引用來源
咁第一個梗係冇技術啦!不過心理嘅滿足大過生理!
佢提出嘅,我又唔係咁堅持佢咁做。

一齊時,佢對的性趣有興趣。
攞我啲咸碟呢睇,有時又要我開部腦,睇吓有乜嘢相同乜嘢片。  大家會講吓咸嘢,佢會打探我最要乜。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 14:37 發表 查看引用來源

佢提出嘅,我又唔係咁堅持佢咁做。

一齊時,佢對的性趣有興趣。
攞我啲咸碟呢睇,有時又要我開部腦,睇吓有乜嘢相同乜嘢片。  大家會講吓咸嘢,佢會打探我最要乜。 ...
佢應該比你開發咗,之前可能同老公做唔享受,同你一齊之後先享受到做愛嘅樂趣!咁佢有冇話想跟啲咸片咁做?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 14:42 發表 查看引用來源
佢應該比你開發咗,之前可能同老公做唔享受,同你一齊之後先享受到做愛嘅樂趣!咁佢有冇話想跟啲咸片咁做?
Ching 咪傻啦,我同佢唔係晚晚一齊,做到日本AV咁。

試過有一晚,佢老公唔返呢香港,佢上我屋企。
熄晒燈,大家係窗邊做,最激都係果次。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 14:42 發表 查看引用來源
我試過少少迫佢,係我屋企玩 人妻裸體裇衫,裸體圍裙,滿足吓我嘅情趣。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆