上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
294  9.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 14:59 發表 查看引用來源
呢個都係呢類題材吸引之處!
係,所以有時個女角身材有少少肥,KEEP得唔係頂班反而有真實感添,又或誇D講,性愛技巧唔夠熟都好似好耐無俾男人掂過。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 15:01 發表 查看引用來源

老咗嘅JULIA,宜家啱晒尼種戲路。
身材又未殘晒,風塵味夠晒。
佢陣風塵味又好似重左D,而且......佢好難俾人感覺無得食囉,佢似食唔切多D。

回覆 11# dragonbone 的帖子

完全應同師兄既想法。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-4 15:41 發表 查看引用來源

係,所以有時個女角身材有少少肥,KEEP得唔係頂班反而有真實感添,又或誇D講,性愛技巧唔夠熟都好似好耐無俾男人掂過。
啱吖!要表現得冇乜經驗,半推半就,之後先慢慢轉變,開始享受!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-4 15:42 發表 查看引用來源

佢陣風塵味又好似重左D,而且......佢好難俾人感覺無得食囉,佢似食唔切多D。
佢做痴女嘅唔多,反而,做人妻怨婦,比老爺細叔老公上司等,攪上嘅劇情比較多。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 15:50 發表 查看引用來源

佢做痴女嘅唔多,反而,做人妻怨婦,比老爺細叔老公上司等,攪上嘅劇情比較多。
HAHA...... 所以要搵D生面口少少會更有投入感。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 15:43 發表 查看引用來源
啱吖!要表現得冇乜經驗,半推半就,之後先慢慢轉變,開始享受!
無錯,呢D有時睇得出未修身又或技術唔夠好,反而一樣OK,因為設題嘛,生手既人妻少婦,其實好得架。

引用:
原帖由 wwnick 於 2023-12-4 15:43 發表 查看引用來源
完全應同師兄既想法。
我記得以前都有類似既人去分享自己點食日本人妻,都會講佢地好多都好正,被冷落又想乖又心思思等等,當然無可能fact check真假,我亦只係睇完就算,但我估.......又真係好多人鐘意食,唔理高唔高質,但就貪果份無出黎玩既少婦味。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-4 17:32 發表 查看引用來源

我記得以前都有類似既人去分享自己點食日本人妻,都會講佢地好多都好正,被冷落又想乖又心思思等等,當然無可能fact check真假,我亦只係睇完就算,但我估.......又真係好多人鐘意食,唔理高唔高質,但就貪果份無出黎玩既少婦味 ...
你意思係喺呢度分享?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-4 17:32 發表 查看引用來源

我記得以前都有類似既人去分享自己點食日本人妻,都會講佢地好多都好正,被冷落又想乖又心思思等等,當然無可能fact check真假,我亦只係睇完就算,但我估.......又真係好多人鐘意食,唔理高唔高質,但就貪果份無出黎玩既少婦味 ...
我地男人,精服他人老婆,給別人戴綠帽。
最大是攞到那種成功感。
最好,對家男人還要是相識又完全不相熟嘅,
佔了佢便宜,心中又爽爽。
還有係大家見到面,佢老婆又要怕穿幫嘅態度。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆