上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
294  10.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 13:54 發表 查看引用來源
咁可惜呀!一個月一兩次都唔得咩?
分手是大家還有感情,
唔係只想做炮友。
分開咗時間唔就,好呢好去。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-6 13:58 發表 查看引用來源

分手是大家還有感情,
唔係只想做炮友。
分開咗時間唔就,好呢好去。
咁冇辦法啦!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-6 12:28 發表 查看引用來源

尼種 女強男弱,但弱男又粗暴嘅怨侶,其實都唔少。
其實我聽完有少少替人妻可惜,因為其實佢算高質,但就揀左件咁款既男人做SL,我唔知佢呻定還是想我關心佢多D,佢差不多每次提起個SL都係講佢脾氣大又專制,唔俾佢同異性太多接觸,仲試過係佢朋友面前亂講野唔大體,加上失業,即係我男人角度黎講,條友其實真係廢廢地同拖累緊個人妻,但我唔係對方咩野人,事實亦唔方便俾太多意見。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-6 14:36 發表 查看引用來源

其實我聽完有少少替人妻可惜,因為其實佢算高質,但就揀左件咁款既男人做SL,我唔知佢呻定還是想我關心佢多D,佢差不多每次提起個SL都係講佢脾氣大又專制,唔俾佢同異性太多接觸,仲試過係佢朋友面前亂講野唔大體,加上失業,即係 ...
咁你咪安慰下佢囉!喺床上面比返啲慰藉佢!😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-6 14:36 發表 查看引用來源

其實我聽完有少少替人妻可惜,因為其實佢算高質,但就揀左件咁款既男人做SL,我唔知佢呻定還是想我關心佢多D,佢差不多每次提起個SL都係講佢脾氣大又專制,唔俾佢同異性太多接觸,仲試過係佢朋友面前亂講野唔大體,加上失業,即係 ...
咁你個SL人妻,有自己嘅工作,定係全職闊太?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 12:31 發表 查看引用來源
,我都鐘意有身材多過高痩平但靚!當然純情人妻係首選!
師兄,呢個就係真實享受同好睇擁有既分別。
係人前,自己擁抱住一個好睇既靚女,腰瘦又幼當然好,但男人都知,手感要一流,好多時係有少少肉,唔會因為太瘦到變左摸骨,又或條女因咩都唔食而肌肉毫無彈性果D先係正。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-6 14:44 發表 查看引用來源

師兄,呢個就係真實享受同好睇擁有既分別。
係人前,自己擁抱住一個好睇既靚女,腰瘦又幼當然好,但男人都知,手感要一流,好多時係有少少肉,唔會因為太瘦到變左摸骨,又或條女因咩都唔食而肌肉毫無彈性果D先係正。 ...
啱吖!果啲真係好睇唔好食!😂

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-6 14:43 發表 查看引用來源

咁你個SL人妻,有自己嘅工作,定係全職闊太?
過去黎講兩樣都有,而講緊有SL既呢一位人妻,佢本身有工作既,佢老公就係宅男一名,但搵到錢,所以人妻亦都只係賺錢買花帶,所以先會出現佢成日都做瑜伽,健身,普堤拉果D運動之嘛。一個女人太得閒,其實搵野學,自然亦會吸引到人,係咪先。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 14:39 發表 查看引用來源
咁你咪安慰下佢囉!喺床上面比返啲慰藉佢!😉
HAHA,唔知師兄感唔感覺到,其實字裡行間我寫時,人妻外在條件係正既,但佢有D地方唔識諗所以我亦唔認同,其實我係唔會太主動對佢,有時個性格心態呢個因素好左右到我多於單純佢樣靚身材正,所以無同佢繼續我亦唔會覺得可惜。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-6 17:02 發表 查看引用來源

HAHA,唔知師兄感唔感覺到,其實字裡行間我寫時,人妻外在條件係正既,但佢有D地方唔識諗所以我亦唔認同,其實我係唔會太主動對佢,有時個性格心態呢個因素好左右到我多於單純佢樣靚身材正,所以無同佢繼續我亦唔會覺得可惜。 ...
咁都明嘅!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆