上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
294  10.0k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-8 12:12 發表 查看引用來源

師兄,信我,就係時間短,先會令你咁記得,因為你會不自覺回味過去過程,但細味如果有得選擇,你會點做點做,講真,呢D真係一條女勝過連技扑10件唔同女生。 ...
我都明白。
不過,我普通人,哪有咁多機會,還要有結果。
難得找到一次好機會,心中點都想得到更多,
人心不足係唔啱。。。,但回看嘅有時真係諗更長關係就好啦,特別係在失去之後。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 12:17 發表 查看引用來源

我都明白。
不過,我普通人,哪有咁多機會,還要有結果。
難得找到一次好機會,心中點都想得到更多,
人心不足係唔啱。。。,但回看嘅有時真係諗更長關係就好啦,特別係在失去之後。。。 ...
你令我想起其中一個正正人妻同我講分開時,佢都多謝我,分手時我無講多餘說話,佢講我令佢知道咩叫高質,因為分開時我講佢想點都得,最緊要佢開心。佢算我係人生最正果幾個既女人其中一個,知進退,識收放,可遇不可求,呢D女人唔出聲會行動勝過千言萬語,佢係我少數會回味既女人。我都會想如果有多一個月,半年,我都會沉。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-8 12:26 發表 查看引用來源

你令我想起其中一個正正人妻同我講分開時,佢都多謝我,分手時我無講多餘說話,佢講我令佢知道咩叫高質,因為分開時我講佢想點都得,最緊要佢開心。佢算我係人生最正果幾個既女人其中一個,知進退,識收放,可遇不可求,呢D女人唔出 ...
我諗我會明白Ching 心情。

其實,我知我心裡放唔低晒佢。
我今次講咁多,都係我勾起的回憶,順手舒發一吓。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 12:33 發表 查看引用來源

咁正都正常嘅!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 12:33 發表 查看引用來源

無錯,要威要索食快餐可以落老蘭,
慢煮可以現實生活識落又或網上,
但要遇啱既人真係太難,根本有心搵女生既package都未必有咁正咁啱心水,尤其你知道佢唔係出黎玩,肯同自己開始都係天時地利人和,佢完左之後應該無然後時,呢樣更令人想珍惜。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-8 15:04 發表 查看引用來源

但要遇啱既人真係太難,根本有心搵女生既package都未必有咁正咁啱心水,尤其你知道佢唔係出黎玩,肯同自己開始都係天時地利人和,佢完左之後應該無然後時,呢樣更 ...
咁師兄都應該食過呢啲啦!😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-8 15:04 發表 查看引用來源

但要遇啱既人真係太難,根本有心搵女生既package都未必有咁正咁啱心水,尤其你知道佢唔係出黎玩,肯同自己開始都係天時地利人和,佢完左之後應該無然後時,呢樣更 ...
師兄你很會分析。  如果時間重新一次,只要事情有差少少改變,我同人妻佢都唔會有一齊嘅結果。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 15:06 發表 查看引用來源
咁師兄都應該食過呢啲啦!😉
有︿所以先講得出,點解我覺得呢d正過咩野索女靚女之嘛。
靚女,佢貪玩既,一星期7條仔都唔多,我好可能只係其中一個,
唔玩開又為自己放開既女生,仲要吸引,(即唔好講大媽啦下)我咁多年都無遇幾多個有feel既。
食過,好難唔記住。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 15:11 發表 查看引用來源

師兄你很會分析。  如果時間重新一次,只要事情有差少少改變,我同人妻佢都唔會有一齊嘅結果。
無錯,飲左酒,各自返家,無,唔拖手,無,唔鍚落去,無,唔行去開始第一次,都無,有咁既氣氛,咁既環境,咁既寂寞心,先造就到,真係拍戲都未必拍到。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-8 16:40 發表 查看引用來源

有︿所以先講得出,點解我覺得呢d正過咩野索女靚女之嘛。
靚女,佢貪玩既,一星期7條仔都唔多,我好可能只係其中一個,
唔玩開又為自己放開既女生,仲要吸引,(即唔好講大媽啦下)我咁多年都無遇幾多個有feel既。
食過,好難唔記住。 ...
咁試過幾多個?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆