上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
294  9.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 17:46 發表 查看引用來源
你意思係喺呢度分享?
唔係,係一D以前既清談節目講既,訪問一D搵3,4線既日本地方拍咸片導演講。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 17:53 發表 查看引用來源

我地男人,精服他人老婆,給別人戴綠帽。
最大是攞到那種成功感。
最好,對家男人還要是相識又完全不相熟嘅,
佔了佢便宜,心中又爽爽。
還有係大家見到面,佢老婆又要怕穿幫嘅態度。 ...
嘩下,師兄都好大膽,我就唔會玩呢D喇,HAHA.....始終天下何處無芳草,要食都大把選擇既。
咁你果D係刺激既我知。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-4 19:37 發表 查看引用來源

嘩下,師兄都好大膽,我就唔會玩呢D喇,HAHA.....始終天下何處無芳草,要食都大把選擇既。
咁你果D係刺激既我知。
唔係專派綠帽,都成十年前啦。
份工撞到個老公要出差嘅人妻,大過我嘅。  佢公有時要出短差。  我地又要加班,或返中夜班時,大家曾經撻著咗半年啦,有情有慾。  同人妻食過十幾次散餐之嘛。

當年,佢老公都有時接人妻放工,夜晚佢老公上呢係office, 大家 碰到面,見過吓,打個招呼咁啫。  佢老公接走人妻後,自己OT或分開走,諗起攪過佢老婆,果時有少少hi吓嘅。。。

之後過咗一年,轉工後就冇繼續啦。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 20:22 發表 查看引用來源
唔係專派綠帽,都成十年前啦。
份工撞到個老公要出差嘅人妻,大過我嘅。  佢公有時要出短差。  我地又要加班,或返中夜班時,大家曾經撻著咗半年啦,有情有慾。  同人妻食過十幾次散餐之嘛。

當年,佢老公都有時接人妻放工,夜晚 ...
咁係咪喺公司做?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 21:26 發表 查看引用來源
咁係咪喺公司做?😉
又冇咁啱,間office大廈唔得㗎。
那年長假期後,我補假期間,大家擦著咗。。。,

其實,冇諗過會同佢攪埋,
不過,好多巧合嘢一齊發生,
結果大半年同佢成日食散餐。。。😆😅

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 21:39 發表 查看引用來源

又冇咁啱,間office大廈唔得㗎。
那年長假期後,我補假期間,大家擦著咗。。。,

其實,冇諗過會同佢攪埋,
不過,好多巧合嘢一齊發生,
結果大半年同佢成日食散餐。。。😆😅 ...
咁呢個人妻正唔正?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 22:30 發表 查看引用來源
咁呢個人妻正唔正?😉
佢係個普通女人四十,算係早婚生仔,身材比樣正。
溝咗佢果年,啱啱佢細路出去外國讀書,
好多事發生啱啱好。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 22:47 發表 查看引用來源
佢係個普通女人四十,算係早婚生仔,身材比樣正。
溝咗佢果年,啱啱佢細路出去外國讀書,
好多事發生啱啱好。
身材仲keep得咁fit?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 22:54 發表 查看引用來源
身材仲keep得咁fit?
唔FIT啦佢 ,都係四十頭啦。  佢唔係爛玩嘅良家,成熟晒,有些少好波。  條腰佢冇乜腩,呢樣最吸引我,樣就好街坊,佢條嘴係五官中都好。
做炮友,當年比佢食,真係冇蝕底。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 23:05 發表 查看引用來源

唔FIT啦佢 ,都係四十頭啦。  佢唔係爛玩嘅良家,成熟晒,有些少好波。  條腰佢冇乜腩,呢樣最吸引我,樣就好街坊,佢條嘴係五官中都好。
做炮友,當年比佢食,真係冇蝕底。 ...
呢啲良家先正!又會比你食到?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆