上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
294  9.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 23:06 發表 查看引用來源
呢啲良家先正!又會比你食到?😉
巧合好彩,時也命也。

果時,佢老公係算係最後一水要北上工作嘅,佢個細路又啱啱去升學。。。,佢又多咗時間,比公司轉佢做中夜班返晏。

我同佢大家做嘢合拍咗成年,一個機會,一次我同佢開OT,都無諗過放咗工,大家咁就開咗波。。。😁

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 23:17 發表 查看引用來源

巧合好彩,時也命也。

果時,佢老公係算係最後一水要北上工作嘅,佢個細路又啱啱去升學。。。,佢又多咗時間,比公司轉佢做中夜班返晏。

我同佢大家做嘢合拍咗成年,一個機會,一次我同佢開OT,都無諗過放咗工,大家咁就開咗波。。 ...
佢老公係咪好少同佢做?😉

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 23:17 發表 查看引用來源

巧合好彩,時也命也。

我同佢大家做嘢合拍咗成年,一個機會,一次我同佢開OT,都無諗過放咗工,大家咁就開咗波。。 ...
咁都要你有嘢吸引到佢佢先會咁做嘅!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 23:45 發表 查看引用來源
佢老公係咪好少同佢做?😉
唔會太多啦,人妻都四十囉。  佢老公大佢近十年。
以前,北上出差做嘢嘅男人,內地叫搵得到錢,邊個點會唔出去玩吓,哪個年記重邊有有一晚7次咩。。。笑

人妻唔係大食先同出軌,唔係佢一早勾咗其他佬啦。
返而係撞啱佢心情唔靚,比我冇意入到佢啫。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 23:57 發表 查看引用來源

唔會太多啦,人妻都四十囉。  佢老公大佢近十年。
以前,北上出差做嘢嘅男人,內地叫搵得到錢,邊個點會唔出去玩吓,哪個年記重邊有有一晚7次咩。。。笑

人妻唔係大食先同出軌,唔係佢一早勾咗其他佬啦。
返而係撞啱佢心情唔靚 ...
咁正呀!呢啲良家唔係咁易上到!第一次佢係咪好怕醜?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 23:48 發表 查看引用來源
咁都要你有嘢吸引到佢佢先會咁做嘅!😉
都無乜特別,我入公司無耐同人妻合作做嘢。
我初時排更都唔係拍到佢。。。,
到佢細路去咗讀書,佢部門又有人走,
結果佢替咗班,大部份係中夜班,我地先多日日見。

人妻性格爽,我反而出聲唔太多,大家做嘢就幾合拍。。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 00:02 發表 查看引用來源
咁正呀!呢啲良家唔係咁易上到!第一次佢係咪好怕醜?
唔係呀,我地都唔係有心去溝。  
果次真係感覺良好,一吓唔覺意,就大家去開咗房。

反而,開房攪咗果朝,我膽粗粗叫佢我屋度先,果時真係當佢真係我老婆咁。係想大家攪好心情,

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 00:14 發表 查看引用來源

反而,開房攪咗果朝,我膽粗粗叫佢我屋度先,果時真係當佢真係我老婆咁。係想大家攪好心情, ...
咁都好吖!順其自然咁!佢係第一次出軌?

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 00:14 發表 查看引用來源

反而,開房攪咗果朝,我膽粗粗叫佢我屋度先,果時真係當佢真係我老婆咁。係想大家攪好心情, ...
哈哈,師兄呢個真人真事,就正正好多男人夢想。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 00:21 發表 查看引用來源
咁都好吖!順其自然咁!佢係第一次出軌?
我又唔係人妻老公,點會問佢呢D㗎。

佢人都比我屌咗,想同佢散咩。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆