上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
294  9.9k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 00:33 發表 查看引用來源

哈哈,師兄呢個真人真事,就正正好多男人夢想。
只係話好彩。  
我呢種普通人,無心插咗佢,完全無計算。

睇戲嘅溝女情聖萬人斬,比我做返次囉🤣

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 00:33 發表 查看引用來源

我又唔係人妻老公,點會問佢呢D㗎。

佢人都比我屌咗,想同佢散咩。。。
咁佢反應係咪好激烈?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 00:43 發表 查看引用來源
咁佢反應係咪好激烈?
如果咁問條女,就真係激烈反應,反枱都得啦。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 00:56 發表 查看引用來源

如果咁問條女,就真係激烈反應,反枱都得啦。
唔係問佢,係問你啫!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 00:58 發表 查看引用來源
唔係問佢,係問你啫!😬
當時大家真係有感覺,
熱情感情就真係有呢料。。。

原來只係做得嘢太夜,大家有時都會食吓消夜先搭車走。  當日撞啱我第二日會補假幾日。  人妻就得一人在香港,一吓大家叫咗支啤酒,順手大家就著咗。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 01:11 發表 查看引用來源

當時大家真係有感覺,

原來只係做得嘢太夜,大家有時都會食吓消夜先搭車走。  當日撞啱我第二日會補假幾日。  人妻就得一人在香港,一吓大家叫咗支啤酒,順手大家就著咗。。。 ...
飲咗酒係易啲撻着!😉

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 01:11 發表 查看引用來源

當時大家真係有感覺,

原來只係做得嘢太夜,大家有時都會食吓消夜先搭車走。  當日撞啱我第二日會補假幾日。  人妻就得一人在香港,一吓大家叫咗支啤酒,順手大家就著咗。。。 ...
呢d就真係易發生,尤其兩個人熟得黎日對夜對。
我都遇過其中一個好好傾,但人妻本身有個sl,但個sl對佢麻麻,成日發佢脾氣,佢已呻老公唔得,以為搵到個sl可以開心下,點知都遇人不淑,即……先唔好理佢對錯先,咁兩條佬都唔掂已好慘,最正係其實人妻條件係正,所以呢~有時人妻都只係想搵個人搵個位抖下氣。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 08:23 發表 查看引用來源

呢d就真係易發生,尤其兩個人熟得黎日對夜對。
我都遇過其中一個好好傾,但人妻本身有個sl,但個sl對佢麻麻,成日發佢脾氣,佢已呻老公唔得,以為搵到個sl可以開心下,點知都遇人不淑,即……先唔好理佢對錯先,咁兩條佬都唔掂已好慘, ...
咁你有冇好似師兄咁順勢食埋?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 07:04 發表 查看引用來源
飲咗酒係易啲撻着!😉
係呀,飲咗酒,人大膽咗。
平時大家宵夜後就走。  果晚飲咗少少,大家有感情,我提議行吓散散酒氣。。。,同人妻兩個人愈行愈埋,大家一吓手拖手,拖到上時鐘房。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 08:24 發表 查看引用來源
咁你有冇好似師兄咁順勢食埋?😉
其實……係有既,個人妻同老公唔掂單野我知,咁果時我已有位穩定既,咪拒絕佢囉。咁拒絕都可以做朋友架嘛,呢個人妻正野黎架,鐘意運動健身,唔食煙唔飲得,我同佢一齊上堂添,佢後黎識左個sl我地都仲keep住有傾有講,點知上堂時佢講個sl脾氣勁臭又唔鐘意佢同其他異性單獨約會,所以佢講佢見我都係偷偷地,我心諗,吓,sl喳喎又唔係老公或男友,但聽佢講個sl都有老婆,平時係老婆面前係死狗,可能出黎識左佢後小男人自卑扮大男人啦,所以果時我都講如果妳怕,我地可以唔見,我都唔想佢難做,但佢又講想搵人可以傾下呻下。咁我都係咸濕仔一名,只係諗當日唔係拒絕佢,佢都唔會揀左件自卑男做sl,所以我都keep住同佢聯絡,同佢一齊上堂,食野,而佢個sl係唔知,咁又係飲酒囉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆