上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
294  9.9k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 08:33 發表 查看引用來源

係呀,飲咗酒,人大膽咗。
平時大家宵夜後就走。  果晚飲咗少少,大家有感情,我提議行吓散散酒氣。。。,同人妻兩個人愈行愈埋,大家一吓手拖手,拖到上時鐘房。 ...
咁個feel都好正!你點提出話上時鐘房?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 08:34 發表 查看引用來源

其實……係有既,個人妻同老公唔掂單野我知,咁果時我已有位穩定既,咪拒絕佢囉。咁拒絕都可以做朋友架嘛,呢個人妻正野黎架,鐘意運動健身,唔食煙唔飲得,我同佢一齊上堂添,佢後黎識左個sl我地都仲keep住有傾有講,點知上堂時佢講 ...
洒乃色之媒!其實可能佢都想搵你取代佢果個SL!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 08:36 發表 查看引用來源
咁個feel都好正!你點提出話上時鐘房?
都係順勢咋,
果時公司唔係CBD區,行去宵夜附近己經有時鐘。
飲咗酒,我同人妻話行吓,都係唔想分開走。

兩手一拖就開始著,係街攬攬吓,開始錫咗,
,兩個人拖吓拖到時鐘附近,記得都成二點幾啦。  我好勇咁話出搵地方透吓,人妻無反抗無走到,輕輕咁就拉咗佢上去開房。  重要係一次就比我搵到房。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 08:53 發表 查看引用來源
都係順勢咋,
果時公司唔係CBD區,行去宵夜附近己經有時鐘。
飲咗酒,我同人妻話行吓,都係唔想分開走。

兩手一拖就開始著,係街攬攬吓,開始錫咗,
,兩個人拖吓拖到時鐘附近,記得都成二點幾啦。  我好勇咁話出搵地方透吓,人妻無反抗 ...
咁上到去之後佢有冇好怕醜?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 08:56 發表 查看引用來源
咁上到去之後佢有冇好怕醜?
兩個人著咗,有感覺冇話怕唔怕嘅。
果吓,真係乾柴烈火,上到房,沖涼都無就坐係床邊錫咗,之後除衫,扑嘢。。。,完全係自然反應。

反而係做完後,大家沖好涼,見人妻面色唔好,怕佢出事,我大清早拖咗佢我屋企。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 09:05 發表 查看引用來源

果吓,真係乾柴烈火,上到房,沖涼都無就坐係床邊錫咗,之後除衫,扑嘢。。。,完全係自然反應。

反而係做完後,大家沖好涼,見人妻面色唔好,怕佢出事,我大清早拖咗佢我屋企。 ...
點解要返你屋企?

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 09:05 發表 查看引用來源

反而係做完後,大家沖好涼,見人妻面色唔好,怕佢出事,我大清早拖咗佢我屋企。 ...
佢係咪後悔?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 09:09 發表 查看引用來源
點解要返你屋企?
果時見佢個樣,真係面色唔好。果吓真係怕佢出事,唔係趙完鬆呀。果吓,我真係當佢老婆咁㗎。帶佢返屋企,想比佢定吓,無乜衰嘢㗎。

出尼時大清早,街上冇乜人,的士都無乜。
一見有車,拖佢上車去我度,佢又無反應。
好彩去到落車前,佢都正常返好多,雖然無乜開聲,同我接觸會旁住我,又會同的拖住手。
我地上樓前,買了份早餐,帶上屋企食。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 09:19 發表 查看引用來源

果時見佢個樣,真係面色唔好。果吓真係怕佢出事,唔係趙完鬆呀。果吓,我真係當佢老婆咁㗎。帶佢返屋企,想比佢定吓,無乜衰嘢㗎。

出尼時大清早,街上冇乜人,的士都無乜。
一見有車,拖佢上車去我度,佢又無反應。
好彩去到落車前, ...
咁佢有冇話乜嘢事?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 09:10 發表 查看引用來源
佢係咪後悔?
唔算嘅,真係意外發生。
應該話,感覺係有D嘅。
大家完全無FEEL就唔會呢啦。
只係果時之前無諗過會做囉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆