上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
294  9.9k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 10:15 發表 查看引用來源

唔會去人妻屋企咁癲囉。
我意思係唔駛去時鐘啫!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 10:20 發表 查看引用來源
我意思係唔駛去時鐘啫!
非常少,真係得開始時,大家收工時係公司撻著,會去時鐘睇吓有冇房,唔等得。

在公司出軌,人妻同我都好小心。
之後係夾大家輪班放假嘅日子,
佢老公又唔在港,放工大家直上我度過夜
或者,佢放假扮返工,大半日去我度,夜晚佢返屋企。

果時,佢放定幾套衫你我度。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 10:31 發表 查看引用來源

非常少,真係得開始時,大家收工時係公司撻著,會去時鐘睇吓有冇房,唔等得。

在公司出軌,人妻同我都好小心。
之後係夾大家輪班放假嘅日子,
佢老公又唔在港,放工大家直上我度過夜
或者,佢放假扮返工,大半日去我度,夜晚佢返屋企。 ...
可以過夜真係好正!大家真係好似情人咁!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 10:34 發表 查看引用來源
可以過夜真係好正!大家真係好似情人咁!
有段時間,我真係完全當佢係老婆。佢會係我屋企煮飯,我同佢出街食飯,佢有時幫的執屋,什至佢會係我屋企睇咸碟。。。痴線到諗過同佢去一齊北上旅行。

果陣,大家要好小心,公司揚咗就大鑊,特別係人妻佢,有老公有細路。

有時,夜更公司無乜人,都要忍住好小心,唔好亂呢。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 10:43 發表 查看引用來源

有段時間,我真係完全當佢係老婆。佢會係我屋企煮飯,我同佢出街食飯,佢有時幫的執屋,什至佢會係我屋企睇咸碟。。。痴線到諗過同佢去一齊北上旅行。

果陣,大家要好小心,公司揚咗就大鑊,特別係人妻佢,有老公有細路。

有時,夜 ...
咁佢都對你好好!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 10:43 發表 查看引用來源

有時,夜 ...
近近地去澳門2日1夜都好吖!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 10:46 發表 查看引用來源
近近地去澳門2日1夜都好吖!
佢老公北上做開嘢,人妻怕比人撞到。
反而,香港我地放假時,其他人返緊工,唔會亂咁撞到人,有時同佢留係我屋企,攬攬錫錫,一過就大半日。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 10:57 發表 查看引用來源

佢老公北上做開嘢,人妻怕比人撞到。
反而,香港我地放假時,其他人返緊工,唔會亂咁撞到人,有時同佢留係我屋企,攬攬錫錫,一過就大半日。
咁喺屋企安全好多!如果出街唔拖住都ok嘅!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 10:58 發表 查看引用來源
咁喺屋企安全好多!如果出街唔拖住都ok嘅!
情難自禁。   有一次,想攬攬就去咗睇戲。
戲院平日人又少,坐低咗,人數一手數唔晒,
熱情呢到,我地係後邊,又咀又笑,佢比我隻手申入衫到揸埋,大家都唔細,差啲玩出火。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 11:08 發表 查看引用來源

情難自禁。   有一次,想攬攬就去咗睇戲。
戲院平日人又少,坐低咗,人數一手數唔晒,
熱情呢到,我地係後邊,又咀又笑,佢比我隻手申入衫到揸埋,大家都唔細,差啲玩出火。 ...
咁激情呀!咁之後返屋企做?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆