上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
294  10.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 11:18 發表 查看引用來源
咁激情呀!咁之後返屋企做?😉
Ching, 你明白。果時唔係同佢搵刺激。
大家有感覺,但那一刻唔係想似偷情咁。  好難去講,同佢有種大家唔想收埋嘅心理,要返屋企唔見人嘅心情,但又唔係想似後生仔隨街熱情嘅動作。
  商場有影院,哪一吓,想搵個地方,變到真係拍拖嘅男女咁。  平日我有睇戲,知戲院唔多人,只係想搵個有啲私隱嘅地方,放心咁開放我同人妻放飛吓。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 11:29 發表 查看引用來源

Ching, 你明白。果時唔係同佢搵刺激。
大家有感覺,但那一刻唔係想似偷情咁。  好難去講,同佢有種大家唔想收埋嘅心理,要返屋企唔見人嘅心情,但又唔係想似後生仔隨街熱情嘅動作。
  商場有影院,哪一吓,想搵個地方,變到真係拍 ...
咁都明白嘅!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 11:33 發表 查看引用來源
咁都明白嘅!
雖然戲院冇乜人,但都係公眾地方。
咁有種我同人妻公開恩愛嘅感覺,
想比人知我地係一齊,可以做couple 一對嘅 假像

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 11:38 發表 查看引用來源

雖然戲院冇乜人,但都係公眾地方。
咁有種我同人妻公開恩愛嘅感覺,
想比人知我地係一齊,可以做couple 一對嘅 假像
咁都好嘅,兩存其美!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 11:39 發表 查看引用來源
咁都好嘅,兩存其美!
要比人妻放鬆吓,果陣大家先過得舒服。

唔係當佢只係炮友,偷情就係為咗拉佢返屋企發洩

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 11:48 發表 查看引用來源

要比人妻放鬆吓,果陣大家先過得舒服。

唔係當佢只係炮友,偷情就係為咗拉佢返屋企發洩
咁都係,唔好淨係為咗性!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 11:50 發表 查看引用來源
咁都係,唔好淨係為咗性!
係。
我一個普通人,難得嘅就要珍惜。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 12:10 發表 查看引用來源

係。
我一個普通人,難得嘅就要珍惜。
啱吖!咁同佢keep咗幾耐?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 12:21 發表 查看引用來源
啱吖!咁同佢keep咗幾耐?
同佢一齊大半年,環境轉咗。
大家係公司,始終有壓力,佢怕比人知同我出軌。  佢有家庭,無謂攪到佢家庭碎裂。

同時,佢老公份工,少咗去大陸出差,當年係普通港人北上做嘢呢尾水。這個未係最大原因。
最大影響,係佢細路暑假返尼,佢成個人要留係家庭。

我同佢講咗我做夠時間,開始搵新工。  
一齊咗半年,佢細路返香港前,佢開始少上我企。過多幾個月,我轉咗工。  大家時間唔夾到,人妻都上我屋企三幾次,之後,開心分開。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 12:40 發表 查看引用來源

同佢一齊大半年,環境轉咗。
大家係公司,始終有壓力,佢怕比人知同我出軌。  佢有家庭,無謂攪到佢家庭碎裂。

同時,佢老公份工,少咗去大陸出差,當年係普通港人北上做嘢呢尾水。這個未係最大原因。
最大影響,係佢細路暑假返尼, ...
咁都冇辦法,大家留返個美好回憶都好吖!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆