上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
61  10.0k

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-11-19 09:50 發表 查看引用來源
小弟最近在睇一個叫 秋山靜香 既熟女女優 ,佢既顏值就比較比 北條大媽  友田大媽 差幾個檔次 ,
雖然小弟唔識日文 ,
但一睇佢既片有陣怨媽 FEEL撲面而來 ...

明明係脅迫(但唔算暴力)既劇情 , 係相對木訥既表情
半 ...
師兄,呢D都有賴物色女角既功力,你講果D要深閏但渴望被愛既人妻大媽,絕對唔可能用靚女黎做,試問靚女食仔都食唔切,點可能會出現渴望被愛。
所以可能單純第一眼唔吸引,但其實非常之有女人味既女角先仲入型入格。即一開始咩都say no咩都拒絕,但要點樣攻陷佢芳心但佢事實外表又唔係神級吸引既女人,反而有一定市場同真實感囉。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 14:59 發表 查看引用來源
呢個都係呢類題材吸引之處!
係,所以有時個女角身材有少少肥,KEEP得唔係頂班反而有真實感添,又或誇D講,性愛技巧唔夠熟都好似好耐無俾男人掂過。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 15:01 發表 查看引用來源

老咗嘅JULIA,宜家啱晒尼種戲路。
身材又未殘晒,風塵味夠晒。
佢陣風塵味又好似重左D,而且......佢好難俾人感覺無得食囉,佢似食唔切多D。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 15:50 發表 查看引用來源

佢做痴女嘅唔多,反而,做人妻怨婦,比老爺細叔老公上司等,攪上嘅劇情比較多。
HAHA...... 所以要搵D生面口少少會更有投入感。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 15:43 發表 查看引用來源
啱吖!要表現得冇乜經驗,半推半就,之後先慢慢轉變,開始享受!
無錯,呢D有時睇得出未修身又或技術唔夠好,反而一樣OK,因為設題嘛,生手既人妻少婦,其實好得架。

引用:
原帖由 wwnick 於 2023-12-4 15:43 發表 查看引用來源
完全應同師兄既想法。
我記得以前都有類似既人去分享自己點食日本人妻,都會講佢地好多都好正,被冷落又想乖又心思思等等,當然無可能fact check真假,我亦只係睇完就算,但我估.......又真係好多人鐘意食,唔理高唔高質,但就貪果份無出黎玩既少婦味。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 17:46 發表 查看引用來源
你意思係喺呢度分享?
唔係,係一D以前既清談節目講既,訪問一D搵3,4線既日本地方拍咸片導演講。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 17:53 發表 查看引用來源

我地男人,精服他人老婆,給別人戴綠帽。
最大是攞到那種成功感。
最好,對家男人還要是相識又完全不相熟嘅,
佔了佢便宜,心中又爽爽。
還有係大家見到面,佢老婆又要怕穿幫嘅態度。 ...
嘩下,師兄都好大膽,我就唔會玩呢D喇,HAHA.....始終天下何處無芳草,要食都大把選擇既。
咁你果D係刺激既我知。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 00:14 發表 查看引用來源

唔係呀,我地都唔係有心去溝。  
果次真係感覺良好,一吓唔覺意,就大家去開咗房。

反而,開房攪咗果朝,我膽粗粗叫佢我屋度先,果時真係當佢真係我老婆咁。係想大家攪好心情, ...
哈哈,師兄呢個真人真事,就正正好多男人夢想。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 01:11 發表 查看引用來源

當時大家真係有感覺,
熱情感情就真係有呢料。。。

原來只係做得嘢太夜,大家有時都會食吓消夜先搭車走。  當日撞啱我第二日會補假幾日。  人妻就得一人在香港,一吓大家叫咗支啤酒,順手大家就著咗。。。 ...
呢d就真係易發生,尤其兩個人熟得黎日對夜對。
我都遇過其中一個好好傾,但人妻本身有個sl,但個sl對佢麻麻,成日發佢脾氣,佢已呻老公唔得,以為搵到個sl可以開心下,點知都遇人不淑,即……先唔好理佢對錯先,咁兩條佬都唔掂已好慘,最正係其實人妻條件係正,所以呢~有時人妻都只係想搵個人搵個位抖下氣。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆