上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
61  10.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 08:24 發表 查看引用來源
咁你有冇好似師兄咁順勢食埋?😉
其實……係有既,個人妻同老公唔掂單野我知,咁果時我已有位穩定既,咪拒絕佢囉。咁拒絕都可以做朋友架嘛,呢個人妻正野黎架,鐘意運動健身,唔食煙唔飲得,我同佢一齊上堂添,佢後黎識左個sl我地都仲keep住有傾有講,點知上堂時佢講個sl脾氣勁臭又唔鐘意佢同其他異性單獨約會,所以佢講佢見我都係偷偷地,我心諗,吓,sl喳喎又唔係老公或男友,但聽佢講個sl都有老婆,平時係老婆面前係死狗,可能出黎識左佢後小男人自卑扮大男人啦,所以果時我都講如果妳怕,我地可以唔見,我都唔想佢難做,但佢又講想搵人可以傾下呻下。咁我都係咸濕仔一名,只係諗當日唔係拒絕佢,佢都唔會揀左件自卑男做sl,所以我都keep住同佢聯絡,同佢一齊上堂,食野,而佢個sl係唔知,咁又係飲酒囉。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 14:37 發表 查看引用來源

佢提出嘅,我又唔係咁堅持佢咁做。

一齊時,佢對的性趣有興趣。
攞我啲咸碟呢睇,有時又要我開部腦,睇吓有乜嘢相同乜嘢片。  大家會講吓咸嘢,佢會打探我最要乜。 ...
師兄,咁呢個人妻係好野黎喎,我其實就係想講,有D女生,佢外表可以唔係頂級,但佢果種罕有,其實係佢唔玩開卻又有種渴望,佢想嘗試但佢要信得過又安全又有好感既對方先可以。
呢D遇上,真係可遇不可求,往往比食左個外觀條件靚既女生難上10倍。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 08:39 發表 查看引用來源
洒乃色之媒!其實可能佢都想搵你取代佢果個SL!😉
其實都可以係架,佢有左SL之後都一直同我聯絡既,咁佢有講同SL既性史我知,慢慢變左講SL係人前好似好男人,其實怕老婆,同佢一齊又惡到死。
咁我都叫同佢朋友關係keep住聯絡,之後佢講佢有跳開舞,又想去健身,我講我剛好想上堂,咁就一齊見多左,講真,佢本身個body已唔錯,同佢上堂時佢著住瑜伽褲蘿翹翹就已經好想將佢就地正法啦。(咁當然無)
其實都好似free man師兄,都係一D機緣而開始。但果時佢有跳舞,會send性感相就令我諗: 妳係唔係玩野,問妳SL咪得囉,做咩問我鐘意邊件黎跳舞.......

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 14:55 發表 查看引用來源
我都覺得係,尤其是可以由你啓蒙佢而唔係佢老公!師兄都應該試過啦!😉
可以咁講,所以我成日都講,令我最回味,往往未必係床上性技好好既對手。
反而係罕有而難得既身份同心情去開始呢段關係,呢種女人仲要大部份時間理性,但同鐘意既男人一齊時,又會釋放果份感性。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 15:01 發表 查看引用來源

有啲刺激囉,大家一晚無嘢做,
以前同佢上咸網時見過。
佢先提出,我真係無理由say no.
去咗屋企埋邊間房,
熄好燈,柵咗門,柵埋窗玩。
你咁講,我都試過一次......同人妻係露台玩後推,但我果度前面係無人既,HAHA......所以只要佢唔叫出聲,我唔大力撞,其實係無人知,但真心刺激同佢睇得出佢怕怕地,係因為我貪玩先就我。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 15:15 發表 查看引用來源

有SP嘅女人呢主動,Ching 你真係條件高。
我唔高,我普通料。
其實揀男人,男友好,老公好,SL又或SP都好,眼光都好緊要。
佢講個SL最初好斯文,見高大又熱情就接受左,但一齊左先呢樣唔俾果樣唔俾,就連去健身個教練係男人都唔鐘意,人妻對個SL幾好架,個SL生日,人妻會book酒店過夜慶祝,人妻仲會揀最sexy既內衣去俾佢SL扑番晚,講真,我聽完都會諗,妳呢款人妻都真係幾正,妳SL真係執到,但人妻講就係以為會好好,點知反而搞到佢無自由,我又真係聽唔少類似既case,只係估唔到個男人咁自卑遮,而呢D都係同佢食飯飲酒時聽返黎,果時就講,如果當初同佢一齊果個係我,會點呢?嘩....明晒啦。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 15:03 發表 查看引用來源
所以可能佢都想比你食!😉
咁係咪之後同咗你一齊飛咗果個SL?
HAHA......唔係喎,我有固定既SL架啦。其實我覺得佢好似有少少好勝,果時無同我一齊,就即時同呢個SL一齊左。之後有次佢去日本旅行,買左手信俾我,大家出黎食飯飲酒,佢又呻個SL好煩,跟手又講好難出黎,因為要瞞住個SL,咁飲下傾下,就扑左,但無一齊啦,我已有SL啦嘛。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 15:21 發表 查看引用來源
係咪除晒定著裙拉起就插?
除晒,果時遮住佢咀後推,搞到有少少好似強姦FEEL添.....但其實唔係有心,最後都係抱番上床扑,同人妻玩,有時係玩D佢自己唔敢主動提出但半推半就佢又會試既野。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 15:33 發表 查看引用來源
呢個人妻真係正,仲會諗點樣取悅個男人!
其實人妻係高質架,試諗下佢本身都唔係玩開,老公唔得既佢就做運動打法時間,識左我又無開始,聽得我講多同條女點砌,佢又心思思,咁先開始左佢SL之路,但其實可能我教壞佢,我同佢講要點做條仔先舒服同覺得正。
所以呢個SL係唔係佢首選我唔知,但半年左右成日聽佢呻我就知佢有D後悔,咁後黎佢知我上堂又講想一齊,去旅行又買手信俾我,我就諗佢應該對我仲係有好感,加上佢講果D野都好引人,真係會拎個心出黎氹男人開心。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 15:34 發表 查看引用來源

人妻同SL,兩個說法。
大家都講佢果套?唉。
所以有時好難盡信邊一個,而且我唔識佢SL。
但有時D野唔好諗得太複雜,SL遮,唔啱咪算囉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆