上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
61  10.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 15:36 發表 查看引用來源
淨係扑咗一次?
唔止,但只係一段時間上完堂出完汗,會去食野同扑埋遮。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 15:41 發表 查看引用來源

咁我覺得,條女條件好,心地唔好。
無錯,佢係有DD唔甘心又唔開心,即好多原因。
後黎都慢慢少左聯絡,佢心情係複雜既,我估佢想飛左個SL架但最記得佢最後都講SL應承會改,最後點我就唔知喇......

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 15:51 發表 查看引用來源

我唔認為係Ching 你教壞佢囉。
佢有條件,咁主動去搵SP。
唔係比人講吓就去出軌嘅。
都可以咁講既,但點都好,算係一個經歷,HAHA......
某程度食左一個有老公有SL既人妻,好似師兄咁講,好似贏左架,贏左意思係因為個人妻要左瞞右瞞都會想出黎同我一齊上堂呀見面呀,HAHA.....有少少低B添。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 16:02 發表 查看引用來源
咁人妻係咪真係咁正?😉
佢身材算係平均得黎有彈性有波路既一個,因為佢跳舞又做開運動呢,係fit架。
佢係會買性感內衣氹SL架喎,又會去學擔擔抬抬喎,師兄,正唔正先?佢老公原本就唔得,佢點擔都無用啦。
其實佢個SL執到啦。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 16:07 發表 查看引用來源
咁都唔飛果個SL,佢應該都有長處!😬
HAHA,聽佢講佢SL真係長架喎.......

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 16:24 發表 查看引用來源
咁唔怪之得唔捨得個SL啦!😬
HAHA........都可能係架,大大碌嘛,但聽人妻講唔硬,我心諗唔會掛,大碌唔硬,咩賣點黎架。但呢D都過去左既事,而家當然得啖笑啦~~~~

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 16:52 發表 查看引用來源
唔夠硬啫,起碼好過佢老公硬唔到!同埋應該大碌過佢老公吖!
就係囉,即人妻其實揀呢個SL,個SL無得輸,因為人妻既老公碌野唔work架嘛,但點都好,HAHA.....
呢個都係過去式,人妻叫做開心既,至少係我已知情況下,而家.....就唔知嘞。
而當年做完運動食野再扑,都算係一個刺激經歷,但就唔夠free man師兄果個咁正。但就帶出,其實知人妻既另一半對佢唔好,人妻其實都會想搵人安撫安慰,係真。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 17:39 發表 查看引用來源
你果個都好正吖!咁佢有冇用你教嘅方法取悅你?
唔太記得了,好多時都係上堂,食野,上床,佢其實都矛盾,好想搵一個真係鍚自己又關心自己既男人,當然性愛都想享受到,但佢老公唔得,無小朋友,返工返工,放工就搵野做,直到識左SL先大改變,點知條友又大男人自卑郁手郁腳,其實佢都只係想有人關心有人鍚。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 17:40 發表 查看引用來源

對我地普通人,普通人妻出軌,感情係重要原因。

如果人妻佢老公唔係以前對佢唔好,
撞啱,佢細路又出國讀書,無人同佢撐住,
佢果吓唔會比我去填補佢嘅唔開心。。。 ...
明,好多巧合加上配合才會出現,我想講,呢隻先真係可遇不可求。
靚女索女去溝就有,但隨時爛玩過自己,但師兄呢隻,有心都未必撞到。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 23:46 發表 查看引用來源
佢都算遇人不淑!😂
所以其實有時有感就係,女生本身可能條件好好,但佢就係揀人時揀錯,男人唔鍚自己既,唔理自己既,又或簡單講唔珍惜自己,咁女生可能想簡簡單單,但就係揀得唔好,可能換黎不滿,其實都好慘架。

咁我知健身人妻佢同SL仲一齊,我最記得最後問佢做咩仲要一齊,佢又會講,雖然SL係因為自卑而成日發脾氣,但都叫緊張佢,雖然廢廢地,但都叫會關心佢。我聽完就即時諗,如果一個女人會將男人差既行為合理化,其實係難受定係享受,都已經係佢既選擇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆