上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
61  9.9k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-6 00:25 發表 查看引用來源

靚女索女,自己真係溝唔到。
唔會強求高嶺花。普通啱心水,得到己經有運。
師兄,唔好以為索女靚女難追,佢地有D可能要得到手可以好簡單,成班人面前你威果下型果下,可能已經加晒分,再口甜舌滑已經搞得掂,嗱,我講緊既唔係過人世。

而且今時今日,好多時靚女既標準都係偏瘦時,我真係俾你揀,你會揀有波有蘿樣可能得70分既,定所謂高瘦靚女呢?其實真係可能有肉地果個會跑出。

HAHA...... 而且以上種種,都唔夠我地一直講果隻人妻咁難能可貴,一個吸引既人妻,往往更令男人愛不釋手。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 12:00 發表 查看引用來源
反而想知佢仲係咪同果個人一齊,定已經同另一個一齊,定𨍭咗食散餐!
HAHA......咁就唔知啦,只知人妻既SL對佢始終唔太好,個男人好似失業定唔知點添架,慢慢大家都無再聯絡,就唔知道了。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-6 12:28 發表 查看引用來源

尼種 女強男弱,但弱男又粗暴嘅怨侶,其實都唔少。
其實我聽完有少少替人妻可惜,因為其實佢算高質,但就揀左件咁款既男人做SL,我唔知佢呻定還是想我關心佢多D,佢差不多每次提起個SL都係講佢脾氣大又專制,唔俾佢同異性太多接觸,仲試過係佢朋友面前亂講野唔大體,加上失業,即係我男人角度黎講,條友其實真係廢廢地同拖累緊個人妻,但我唔係對方咩野人,事實亦唔方便俾太多意見。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 12:31 發表 查看引用來源
,我都鐘意有身材多過高痩平但靚!當然純情人妻係首選!
師兄,呢個就係真實享受同好睇擁有既分別。
係人前,自己擁抱住一個好睇既靚女,腰瘦又幼當然好,但男人都知,手感要一流,好多時係有少少肉,唔會因為太瘦到變左摸骨,又或條女因咩都唔食而肌肉毫無彈性果D先係正。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-6 14:43 發表 查看引用來源

咁你個SL人妻,有自己嘅工作,定係全職闊太?
過去黎講兩樣都有,而講緊有SL既呢一位人妻,佢本身有工作既,佢老公就係宅男一名,但搵到錢,所以人妻亦都只係賺錢買花帶,所以先會出現佢成日都做瑜伽,健身,普堤拉果D運動之嘛。一個女人太得閒,其實搵野學,自然亦會吸引到人,係咪先。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 14:39 發表 查看引用來源
咁你咪安慰下佢囉!喺床上面比返啲慰藉佢!😉
HAHA,唔知師兄感唔感覺到,其實字裡行間我寫時,人妻外在條件係正既,但佢有D地方唔識諗所以我亦唔認同,其實我係唔會太主動對佢,有時個性格心態呢個因素好左右到我多於單純佢樣靚身材正,所以無同佢繼續我亦唔會覺得可惜。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-7 09:49 發表 查看引用來源

我尼啲梗係養唔起佢地啦。

但所謂有錢嘅,都有高有低,
有啲所謂闊太是得少少富貴,
老公都係高級打工仔。

我地眼中是有錢,佢地層面當係窮西。

那些做FWB,唔係做雞咁做嘅。
佢地同時又食又收錢收禮。
包佢地嘅,唔會長,貪無 ...
我以前識一個人妻,就係嫁左先無做野,老公係高級打工仔,人妻原本高薪厚職,係嫁左先乖乖地做人妻人母,點知佢男人有第2件,佢其實keep得好好,好正,有時呢D女人都好慘,佢唔知自己可以做咩留住個老公,佢本質都係乖又唔係蠢,但男人有錢就會貪外邊既新鮮又嫩口。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 10:05 發表 查看引用來源
要錢就一定唔會搵佢哋啦,不過過時過節送下禮物都可以嘅,當然唔可以太貴,負擔唔起!😂
師兄,我同人妻一齊,其實我都做得足架,即我會送禮物,平時都會有貼心野,講真,個女人同得你一齊,床上以外,你俾其他窩心野佢,佢個人會開心好多,雖然往往係大家上床遮,但唔需要將性呢樣野放係首位。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-7 13:08 發表 查看引用來源
你講得好啱。
只係用錢嘅,咪即係叫雞。
自己嘅感覺唔會呃到自己。
完全用有感情嘅係另一回事。
係,所以有時同人妻上床,係一個機遇,但之後既相處,大家有心,點氹點做先係見真章既。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 14:05 發表 查看引用來源
咁呢個人妻有冇偷食?😉
有,唔係都唔知個故事啦。
所以有時D AV都有類似真實既。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆