上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
61  10.0k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-7 16:22 發表 查看引用來源

人愈大,呢啲事,見怪不怪啦。

有時 世事嘅發展 真係比 故事情節 更神奇。
係,我亦遇過一D心思思,想試既人妻,但太多問題,我會同佢講,不如妳都係做番個乖人妻啦,妳唔啱玩。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 16:37 發表 查看引用來源
就係同你?😉
係啊,所以先覺得佢可惜。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 17:21 發表 查看引用來源
咁咪益咗你囉!你點識到佢?
師兄,係呢D關係,千萬唔好有邊個益邊個既心態,其實大家立場均等,我雖然唔係君子,但我又唔會去到為左食條女而呃蝦條。
網上識遮,我自己post都講,今時今日我都只係收PM,係呢度,其實大把人齋睇唔留言。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-7 17:22 發表 查看引用來源

啱,玩還玩,唔好攪到有手尾跟。

如果人妻佢過唔到佢心理關,真係唔好開始。
或者一時會食得開心,但 唔想攪到人妻心生後悔。
就係,佢問我佢得唔得,又問我如果同對方開始左,係唔係第一次見就上床,想對方用套又點,大佬,我好怕呢D......
我唔知有無人有處女情意結,我就好怕對方係新手,唔係第一次玩既新手,而係心態想咩都驚又怕蝕成個新手既人.....

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-7 17:53 發表 查看引用來源

咁問法,未親近就計算對方,兩個人點發展感情禾。
原來有好感,都比條囡佢嚇走啦。
HAHA,所以我勸退佢。儘管佢俾晒暗示,但呢D真係大家做一世網友算。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 17:55 發表 查看引用來源
咁又煩咗啲嘅!
係,所以我唔明有時有師兄講有食唔食,大佬,真係食唔落,就當我無衣食啦,HAHA.....
我怕女人煩,我估佢好想知呢個世界係點,我最後同佢講,妳要搵狗公應該無難度既,係睇咩級數遮。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-7 18:26 發表 查看引用來源
咁講,你地兩人未面見過🙄?
我見過晒佢send黎既樣同身型,至於我啦喎.....KAKAHAHA.....師兄,我係唔會send相俾人架,最多你只會見到我頭像。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-7 18:39 發表 查看引用來源

咁講啦,每個人取捨有別。
有人,願意食咗先,身體性慾行先,夠膽色又狠心。
有人,無情就食唔落,想LTR嘅。。。

女人,高質爛食就真係可惜。 ...
HAHA,佢最後有無食我就唔知喇,講真,我唔開始我亦唔會打探太多,佢有發展而問我就另計,好似瑜伽人妻,佢有左SL後會問我意見一樣。
無錯,每人既做法唔一樣,我都有爛玩時,但好快就知呢個世界有樣野叫食唔晒,食好既就算。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-7 19:04 發表 查看引用來源

Ching, 你呢句食唔晒,招人怨恨呢😭,
好多人只有睇住別人食。。。😅😅😭
唔會既,188既師兄好高質,我見個個都好勁戰績同溝死女架。👍

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 10:27 發表 查看引用來源

此情可是成追憶。
同人妻時間實在太短了,
相處日子實在不多。

有時放工一齊回家,佢扮要上班去我屋企,有時的夾佢時間去放假。  有時兩個互相爭取時間。 ...
師兄,信我,就係時間短,先會令你咁記得,因為你會不自覺回味過去過程,但細味如果有得選擇,你會點做點做,講真,呢D真係一條女勝過連技扑10件唔同女生。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆