上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
116  10.0k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 15:00 發表 查看引用來源

其實都可以係架,佢有左SL之後都一直同我聯絡既,咁佢有講同SL既性史我知,慢慢變左講SL係人前好似好男人,其實怕老婆,同佢一齊又惡到死。
咁我都叫同佢朋友關係keep住聯絡,之後佢講佢有跳開舞,又想去健身,我講我剛好想上堂,咁 ...
所以可能佢都想比你食!😉
咁係咪之後同咗你一齊飛咗果個SL?

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 15:01 發表 查看引用來源

有啲刺激囉,大家一晚無嘢做,
以前同佢上咸網時見過。
佢先提出,我真係無理由say no.
去咗屋企埋邊間房,
熄好燈,柵咗門,柵埋窗玩。
佢之前肯定未試過同老公咁玩啦!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 15:03 發表 查看引用來源

點解會唔肯?
你話迫佢,我以為佢唔肯吖嘛!😂

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 15:07 發表 查看引用來源

佢真係唔玩開嘅良家呢㗎。
我信我識佢果前嘅幾年,佢得我一個SP。
咁先正!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 15:10 發表 查看引用來源

唔知,或者佢老公迫佢玩過更激嘅呢?
你都知北菇可以幾爛玩。
佢老公以前又對人妻可以點迫法。
佢連bj都唔肯同老公做,又點會迫到佢吖!可能佢老公零顧上大陸玩都唔同佢做!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 15:15 發表 查看引用來源

可以咁講,所以我成日都講,令我最回味,往往未必係床上性技好好既對手。
反而係罕有而難得既身份同心情去開始呢段關係,呢種女人仲要大部份時間理性,但同鐘意既男人一齊時,又會釋放果份感性。 ...
絕對同意!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 15:20 發表 查看引用來源

你咁講,我都試過一次......同人妻係露台玩後推,但我果度前面係無人既,HAHA......所以只要佢唔叫出聲,我唔大力撞,其實係無人知,但真心刺激同佢睇得出佢怕怕地,係因為我貪玩先就我。 ...
係咪除晒定著裙拉起就插?

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 15:26 發表 查看引用來源

同意,果次人妻開始都怕怕地,帶住條毛巾話咬住。
做得兩做,條毛巾都無咗,佢背坐住窗台,我就半跪係張床同佢做。
係咪因為叫得好大聲,所以跌咗條毛巾?

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 15:21 發表 查看引用來源

同人妻有情有慾,我果年真係賺晒。
直頭正啦!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 15:19 發表 查看引用來源
佢同我一齊時,佢老公都冇搵咁多啦,冇包二奶啦。
會唔會去滾,就得佢老公先知。

我知道,佢老公又唔係完全無餵人妻佢。
有都應該係交功課,冇你咁落力啦!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆