上一頁下一頁
發新話題

暴露?

收藏  |  訂閱
65  21.3k

引用:
原帖由 欣欣baby 於 2023-12-22 07:51 發表 查看引用來源

其實著下貼身衫佢都話唔係幾好,多人望......
如果有D場合去飲野之類著摟屌裙我又覺得正常
而且都預左一定有人望架喇
但如果係著yoga褲個D又馬馬

引用:
原帖由 欣欣baby 於 2023-12-22 07:51 發表 查看引用來源

主要問題係著緊既衫係咪你自己鍾意,代表到你自己既衫?
套落其他問題/情況亦一樣,唔通就係因為呢個人,就以後唔可以做自己鍾意既嘢?

引用:

咁係你男人保守姐,我老婆岩岩識佢果陣佢已經鐘意著得好sexy, 到而家佢都係經常露下波隙著下短裙,我就覺得老婆有本錢著係好事會放任佢著等人羨慕下😊

引用:
原帖由 KOGor 於 2023-12-23 00:29 發表 查看引用來源
咁係你男人保守姐,我老婆岩岩識佢果陣佢已經鐘意著得好sexy, 到而家佢都係經常露下波隙著下短裙,我就覺得老婆有本錢著係好事會放任佢著等人羨慕下😊 ...
其實歸根究底唔係保守嘅問題,其實係個男人自信心唔夠,驚個女人俾人搶走咗,所以先唔想自己嘅另一半着得暴露

同意,有啲男人對自己冇信心,驚自己另一半俾人搶走,就唔想自己另一半著得sexy啲,睇吓你自己接唔接受到。除咗返工同埋見家長之外,我都叫我女朋友,宜家老婆佢自己ok嘅話,露得越多越好,所以好多時佢都會短裙短褲,出街好多人望,佢自信大啲又開心啲,其實真係好睇人

引用:
原帖由 Pooh8281 於 2023-12-23 12:28 發表 查看引用來源
同意,有啲男人對自己冇信心,驚自己另一半俾人搶走,就唔想自己另一半著得sexy啲,睇吓你自己接唔接受到。除咗返工同埋見家長之外,我都叫我女朋友,宜家老婆佢自己ok嘅話,露得越多越好,所以好多時佢都會短裙短褲,出街好多人望,佢自 ...
岩呀 有時見d咸濕佬望我老婆就覺得好爽🥴

其實樓主講嘅低胸露腰衫周街好多女仔都係咁著,如果話10幾廿年前就話露bra帶就叫走光,你男友應該都係啲古代人。 最緊要你之後都接受到。

回覆 36# KOGor 的帖子

我都覺得係,睇到又點,好多時我都扮唔知有得佢哋睇,有本錢有乜所謂

鍾意畀人𥄫( 尤其係畀靚仔 )嗰種小淫底妹暗爽點形容畀人知呀~何況係自己條仔,我條男人都雙重標準,哈哈哈

男人係咁仆街架啦,人地條女就想睇多D,自己條女就怕比人睇蝕咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆