上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
296  13.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 09:16 發表 查看引用來源
既然你都係呢度常客咁本宮返番o黎自己個po 講啦, 費事霸住人地地方
尋日就係好例子, 朝早皇上啤到我行睇住我著住絲襪先俾我出門
本宮估計, 係因為前日冇搞過佢, 條友已經諗住尋日放工返o黎必須要搞o野

皇上其實 ...
多謝娘娘!冇黑絲都正啦!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 09:16 發表 查看引用來源
既然你都係呢度常客咁本宮返番o黎自己個po 講啦, 費事霸住人地地方
本宮估計, 係因為前日冇搞過佢, 條友已經諗住尋日放工返o黎必須要搞o野

皇上其實 ...
🐍師姐放任何相都like爆⋯琴晚同老公玩得好過癮喎😍😍😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-28 09:30 發表 查看引用來源
🐍師姐放任何相都like爆⋯琴晚同老公玩得好過癮喎😍😍😍
次次都咁過癮o架啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 10:55 發表 查看引用來源

次次都咁過癮o架啦
咁又係⋯獲獲都咁過癮⋯真係好性福🥰😘

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-28 10:58 發表 查看引用來源
咁又係⋯獲獲都咁過癮⋯真係好性福🥰😘
五行欠打呀嘛
前戲係其一, 其二係真係有犯錯令老公唔happy 果陣, 其三係健身大會
結婚o既時候對自己同對老公立下o既誓言, 我一定要定時俾佢籐條伺候,
迫自己承認同永遠記住我係佢附屬品o既身份同埋絕對絕對唔得對佢以下犯上亂發脾四
忍受疼痛係鍛鍊耐力毅力意志力同埋服從力最快見效o既教材

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 11:23 發表 查看引用來源

五行欠打呀嘛
前戲係其一, 其二係真係有犯錯令老公唔happy 果陣, 其三係健身大會
結婚o既時候對自己同對老公立下o既誓言, 我一定要定時俾佢籐條伺候,
迫自己承認同永遠記住我係佢附屬品o既身份同埋絕對絕對唔 ...
好深奧呀😆😆😆

引用:

皇上其實 ...
娘娘的美腳真是百看不厭 好羨慕啊

引用:

皇上其實 ...
娘娘對腳好幼好長

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-12-6 17:32 發表 查看引用來源
娘娘對腳好幼好長
射射
角度問題啫, 專登坐到就快跌落地咁滯先影到咁o既效果

回覆 239# 蛇貴妃 的帖子

蛇貴妃有摸特兒影子, 唔單單睇得
最重要知性, 享受性生活

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆