上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
296  13.9k

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-12-7 11:57 發表 查看引用來源
蛇貴妃有摸特兒影子, 唔單單睇得
最重要知性, 享受性生活
哈哈哈係又唔拘呀, 做model 賺多d 外快
原先份糧用o黎日常起居, model 外快就係disposal income 可以年年去旅行
大不了出埋老公果份等佢冇原因拒絕

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 06:15 發表 查看引用來源

射射
角度問題啫, 專登坐到就快跌落地咁滯先影到咁o既效果
🐍🐍妳點坐、點影都係咁正架啦😍😍😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-8 06:02 發表 查看引用來源
🐍🐍妳點坐、點影都係咁正架啦😍😍😍
Watch this space

本宮有個會要開, 陣間返o黎心情好o既話再睇吓有冇o野可以放上o黎分享

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 09:24 發表 查看引用來源

本宮有個會要開, 陣間返o黎心情好o既話再睇吓有冇o野可以放上o黎分享
咁開會順利啦,等你分享!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 09:24 發表 查看引用來源

好呀⋯好呀😍😍😍快啲開會先啦⋯等妳😘😘😘

引用:

🐍🐍心情如何?😍🤣

回覆 245# dttcalvin 的帖子

咁中意腳呀啦, 聞到未呢

睇完之後要回答本宮提問:

會唔會有一d 特定時候, 時間上又得 (比如早午晚), 或者進行/ 發生過某d event (食完飯游完水洗完碗剛訓醒咩都得),
會特別想進行性愛活動?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 12:06 發表 查看引用來源
咁中意腳呀啦, 聞到未呢 40145695

睇完之後要回答本宮提問:

會唔會有一d 特定時候, 時間上又得 (比如早午晚), 或者進行/ 發生過某d event (食完飯游完水洗完碗剛訓醒咩都得),
會特別想進行性愛活動? ...
我雖然對腳趾冇興趣,不過長腿就好有興趣!😉
又冇特定,不過游完水或者瞓醒都會想!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 12:16 發表 查看引用來源
我雖然對腳趾冇興趣,不過長腿就好有興趣!😉
又冇特定,不過游完水或者瞓醒都會想!😬
吓... 我隨便亂up 咋喎!
點解會係游完水?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 12:32 發表 查看引用來源

吓... 我隨便亂up 咋喎!
點解會係游完水?
去旅行喺resort游完水,攤下,比啲風吹下,唔知點解就想做!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆