上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
296  13.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 12:06 發表 查看引用來源
咁中意腳呀啦, 聞到未呢 40145695

睇完之後要回答本宮提問:

會唔會有一d 特定時候, 時間上又得 (比如早午晚), 或者進行/ 發生過某d event (食完飯游完水洗完碗剛訓醒咩都得),
會特別想進行性愛活動? ...
吓⋯我冇時冇刻都想架喎😍🤣🐍🐍對腳真係一流😍😍😍尤其啲腳趾呀😍😍😍勁想該隻逐隻慢慢啜🤤🤤🤤

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-8 12:46 發表 查看引用來源
吓⋯我冇時冇刻都想架喎😍🤣🐍🐍對腳真係一流😍😍😍尤其啲腳趾呀😍😍😍勁想該隻逐隻慢慢啜🤤🤤🤤
當時果個狀態有d 難啦
淫得o黎總要有d 公德心, 赤腳踩過地板咁耐本宮唔會要人啜o既
搞o野之前我會一直著住拖鞋 -- 弦外之音應該聽得明啦卦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 13:08 發表 查看引用來源

當時果個狀態有d 難啦
淫得o黎總要有d 公德心, 赤腳踩過地板咁耐本宮唔會要人啜o既
唔怕⋯🐍🐍對腳咁正⋯踩咗屎都照啜,照錫😍😘

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 13:08 發表 查看引用來源

當時果個狀態有d 難啦
即係著拖鞋就預備開餐!😬

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-8 13:11 發表 查看引用來源
唔怕⋯🐍🐍對腳咁正⋯踩咗屎都照啜,照錫😍😘
咁講你不如直接啜屎咪得囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 13:14 發表 查看引用來源

咁講你不如直接啜屎咪得囉
咁又吾同⋯要連埋🐍🐍啲腳趾一齊啜先開心😍🤣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-8 13:19 發表 查看引用來源
咁又吾同⋯要連埋🐍🐍啲腳趾一齊啜先開心😍🤣
問題係本宮會唔會因為咁而去踩屎呢

我要求好高o架!
先奶我腳底, 啜前腳掌, 然後先再啜我腳趾, 逐隻逐隻品嚐完先到腳趾之間o既空隙伸條脷去舔佢
指定動作完成晒然後就准許你自由發揮隨便玩啦
痕癢同興奮係一回事, 更陶醉o既係一種好被人珍惜同寵愛o既感覺囉
尤其當品嚐對腳o既係我所愛o既人

示愛完畢, 捉住我o既腳背, 用籐條打我腳掌
七八成力量就好, 性慾特別高漲果日或者可以受到九成, 腳掌比patpat 敏感, 痛楚度唔係人咁品
打幾籐安慰我一下, 但亦要話我知你未玩夠, 叫我俾d 勇氣繼續忍吓, 然後再打我幾籐, 再安慰
重複幾次之後換另一隻腳再重複, 到我臨近崩潰之際鍚返我, 嘴唇, 面, 對腳全部都要鍚
疼痛消退得差唔多, 啟動程序就將近完成啦
接住落o黎臣妾o既嘴臉, 穴穴, 都可以俾大王隨意享用

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 14:02 發表 查看引用來源

問題係本宮會唔會因為咁而去踩屎呢

我要求好高o架!
先奶我腳底, 啜前腳掌, 然後先再啜我腳趾, 逐隻逐隻品嚐完先到腳趾之間o既空隙伸條脷去舔佢
指定動作完成晒然後就准許你自由發揮隨便玩啦
痕癢同興奮係 ...
嘩⋯哩個套餐正呀⋯我願意為🐍🐍逐隻腳趾啜⋯奶腳板🥰😘雖然知道冇可能發生,但有得FF吓都已經HAPPY😍😘

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 12:06 發表 查看引用來源
咁中意腳呀啦, 聞到未呢 40145695

睇完之後要回答本宮提問:

會唔會有一d 特定時候, 時間上又得 (比如早午晚), 或者進行/ 發生過某d event (食完飯游完水洗完碗剛訓醒咩都得),
會特別想進行性愛活動? ...
放假訓醒morning Q.

小朋友一歲之前食好多快餐. 🤣🤣

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-12-13 02:05 發表 查看引用來源

放假訓醒morning Q.

小朋友一歲之前食好多快餐. 🤣🤣
咁師姐妳最近有冇大戰或MORNING Q 呢?🥰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆