上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
296  13.9k

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-23 10:05 發表 查看引用來源

就是吃呀
各種各樣的食物 尤其是海鮮類 大多數女生的共同點 不敢大口大口的吃肉
要嚐鮮就只好往水裡找
咁都係,食肉好易飽唔食得多!反而海鮮種類又多,冇咁易飽又美味!😬

我剩係FEEL到暖暖地,其實幾舒服
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2023-11-22 20:46 發表 查看引用來源
咁係唔岩位啫。。。

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-23 05:59 發表 查看引用來源
我至愛大小腿、腳趾,、腳掌😍
感覺真的很多男性也喜歡啊 還是我忘了 看來看去其實是同一個人

其實我老公偶爾也會

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-23 10:44 發表 查看引用來源

感覺真的很多男性也喜歡啊 還是我忘了 看來看去其實是同一個人

其實我老公偶爾也會
咁你鐘唔鐘意?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-23 10:49 發表 查看引用來源
咁你鐘唔鐘意?
還好咯 癢癢同時挺性感的感覺 又不要臉了

只有在酒店旅館那種氛圍下 才敢主動的遞進老公嘴裡
或者是洗澡過後在床上等他 他來到之後 用腳撫摸他已經硬起來了的棒棒

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-23 11:18 發表 查看引用來源

還好咯 癢癢同時挺性感的感覺 又不要臉了

只有在酒店旅館那種氛圍下 才敢主動的遞進老公嘴裡
或者是洗澡過後在床上等他 他來到之後 用腳撫摸他已經硬起來了的棒棒 ...
估唔到K姐都會咁主動,做你老公真係正!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-23 11:59 發表 查看引用來源
估唔到K姐都會咁主動,做你老公真係正!😉
淫而不姣, K姐姐呢d 先無敵
即係俗語所謂o既唔聲唔聲嚇你一驚

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-23 12:51 發表 查看引用來源

我都覺得係!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-23 12:51 發表 查看引用來源

......................

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-23 10:44 發表 查看引用來源

其實我老公偶爾也會
我like啜腳趾😅師姐老公都like?😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆