上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
296  13.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-23 12:51 發表 查看引用來源

淫而不姣, K姐姐呢d 先無敵
即係俗語所謂o既唔聲唔聲嚇你一驚
蛇師姐都應該姣而不淫?🥰😂

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-23 11:18 發表 查看引用來源

還好咯 癢癢同時挺性感的感覺 又不要臉了

只有在酒店旅館那種氛圍下 才敢主動的遞進老公嘴裡
或者是洗澡過後在床上等他 他來到之後 用腳撫摸他已經硬起來了的棒棒 ...
原來K師姐都like被啜腳趾🥰

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-23 14:23 發表 查看引用來源
我like啜腳趾😅師姐老公都like?😅
搶答 😄

本宮唔敢話男人愈乜嘢就乜嘢,但係中意呢d玩意嘅程度好多時都係同佢性慾強弱/需求有幾大成正比

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-23 14:24 發表 查看引用來源
蛇師姐都應該姣而不淫?🥰😂
你就姣而不淫!
下次寫完之後望一望諗一諗先發送,唔淫又點樣發姣呀?

主席現在作出裁決,自己除褲俾我籐條打二十下!

回覆 113# 蛇貴妃 的帖子

作答: 本宮唔敢話男人愈餓(禁慾時間長)就愈勁

插句話: 個二十下係咪打何B仔?
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-23 14:35 發表 查看引用來源

你就姣而不淫!
下次寫完之後望一望諗一諗先發送,唔淫又點樣發姣呀?

主席現在作出裁決,自己除褲俾我籐條打二十下!

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-11-23 16:47 發表 查看引用來源
作答: 本宮唔敢話男人愈餓(禁慾時間長)就愈勁
哈哈錯晒啦🙄

人地話K姐老公都中意腳,我想講果句係我唔敢話咸濕/需求大嘅人都係咁,不過呢方面需求愈大嘅人中意玩腳嘅概率亦都愈大

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2023-11-23 17:26 發表 查看引用來源
插句話: 個二十下係咪打何B仔?

你自己問吓人制唔制囉😆

回覆 117# 蛇貴妃 的帖子

唔係愈有情趣嘅男人愈喜歡嗎😳?
仲要有一定感情基礎先得

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-11-23 17:52 發表 查看引用來源
唔係愈有情趣嘅男人愈喜歡嗎😳?
仲要有一定感情基礎先得
我都希望係咁,即係對一個女人嚟講,
俾自己喜歡嘅人捧住隻腳,情深款款咁嘅眼神望住我,然後將我隻腳擺入口一幕,真係甜到呢🥹🥹🥹
就算佢要我個腎嚟救命,冇麻醉藥我都心甘情願俾佢割落嚟囉🥲

之但係男人角度,卻可以見到個三唔識七嘅女人腳趾生得靚就話想啜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆