上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
296  13.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 10:09 發表 查看引用來源

為此本宮真係買左把30cm 既木間尺俾皇上
打完有冇即刻推埋車先?😆😆😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 10:18 發表 查看引用來源

獻左唔少啦!
結婚到而家買籐條都買左本宮三千幾蚊
一支carbon fibre 已經五百幾啦!
不過果支真係好野o黎o既, 物有所值, 超軟超幼, 打落腳板真係會尖叫 ...
打緊尖叫咗⋯扑嗰時會唔會冇力叫?😂😂😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-27 10:20 發表 查看引用來源
打完有冇即刻推埋車先?😆😆😆
你錯了
點解要買咁短, 就係俾佢一路推一路打而唔係打完先推嘛
長籐條有好多, 但近到插住o係我入面時果d 用唔到力

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 10:22 發表 查看引用來源

你錯了
-路推都一路用間尺咁激,我只會用手打!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 10:22 發表 查看引用來源

你錯了
🐍師姐果然識玩⋯雙重興奮😍😆

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-27 10:24 發表 查看引用來源
我都係用手打😂😂😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-27 10:29 發表 查看引用來源
我都係用手打😂😂😂
大家都係咁!👍😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-27 10:37 發表 查看引用來源
大家都係咁!👍😬
👍🏾😆

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-27 10:24 發表 查看引用來源
體能鍛鍊嘛
高潮左幾次開始攰, 於是好似人地騎馬咁想隻馬跑快d 咁
老公跪o係度咩都唔駛做淨係拮入o黎, 要本宮四腳爬爬自己出力向後頂
一慢落o黎佢就大力啪我屁股一下, 到後面就快射果陣係又啪唔係又啪
其實都幾爽

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 10:44 發表 查看引用來源

體能鍛鍊嘛
高潮左幾次開始攰, 於是好似人地騎馬咁想隻馬跑快d 咁
老公跪o係度咩都唔駛做淨係拮入o黎, 要本宮四腳爬爬自己出力向後頂
一慢落o黎佢就大力啪我屁股一下, 到後面就快射果陣係又啪唔係又啪
其 ...
你老公都好識嘆,唔駛郁就享受到!呢樣係咪真係之前比人調教咗嘅,定老公先要求你咁做?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆