上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
296  13.9k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-27 12:38 發表 查看引用來源
我係架⋯要憐香惜玉嘛🥰😆
所以就唔得o左囉
對我地呢d 貪得無厭姣到出汁又五行欠打o既女人, 要o既係男人o既全部power  
插得冧係有技巧, 射得多味道濃係有男人味, 打得痛係有力量
我地全部都想要晒
憐香惜玉可以o係其他場合進行

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 13:12 發表 查看引用來源

所以就唔得o左囉
對我地呢d 貪得無厭姣到出汁又五行欠打o既女人, 要o既係男人o既全部power  
插得冧係有技巧, 射得多味道濃係有男人味, 打得痛係有力量
我地全部都想要晒
憐香惜玉可以o係其他場合進行 ...
貪得無厭姣到出汁又五行欠打o既女人」👈🏾👈🏾👈🏾係咪真架?😂😂😂係打patpat哩方面要憐香惜玉啫😂其餘嗰兩方面就奶力都出埋😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 09:35 發表 查看引用來源

SM 其實有dd 似食麻辣火鍋
明知陣間會辣到受唔住要用個頭撞牆都要食, 一路食一路講粗口
好不容易食完啦, 飲埋杯野個口已經冇咁辣, 臨埋單之前又要嗒多啖個湯底先捨得走
一路走一路屌

之後過一排又心思思想 ...
就係咁囉 但係想食果個又唔講
請佢食果個又驚辣親佢

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2023-11-27 16:55 發表 查看引用來源

就係咁囉 但係想食果個又唔講
請佢食果個又驚辣親佢
咁咪暗示下佢囉!😉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-27 13:14 發表 查看引用來源
「貪得無厭姣到出汁又五行欠打o既女人」👈🏾👈🏾👈🏾係咪真架?😂😂😂係打patpat哩方面要憐香惜玉啫😂其餘嗰兩方面就奶力都出埋😂
奶力OK,唔好射出嚟都好似牛奶咁水汪汪就得啦😆
本宮中意有texture 嘅,kick住喉嚨都冇相干🤣🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 18:36 發表 查看引用來源

奶力OK,唔好射出嚟都好似牛奶咁水汪汪就得啦😆
本宮中意有texture 嘅,kick住喉嚨都冇相干🤣🤣
我都杰架🥰😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-27 13:14 發表 查看引用來源
「貪得無厭姣到出汁又五行欠打o既女人」👈🏾👈🏾👈🏾係咪真架?😂😂😂係打patpat哩方面要憐香惜玉啫😂其餘嗰兩方面就奶力都出埋😂
向皇上暗示要佢唔好憐香惜玉o既辦法好多, 簡介一二:

• 最基礎做法, 就係同抽插一樣, 每一鞭打落o黎之後keep 住嗌 "再大力d", "俾我"
  • 沿用SP 先生教果套, 向綑綁說不, 明明可以縮可以用手擋就係唔做, 主動配合
  • 每次前戲自己提出, 用行動代替說話, 到時到候自動擰轉身拮起個PAT, 用手大力拍打自己屁股幾吓示意
  • 慘叫同時保持微笑
  • 鞭打結束後馬上幫對方口交, 顥示自己情慾有幾高漲
  • 平時睇電視玩手機, 同皇上一齊浦網店揀籐條, 專揀強度高痛楚度大o既類別 (長, 幼, 有彈性), 提前準備好credit card 搶住埋單
  • 耐唔中發吓咸濕短訊, 除o左話想搞o野之外加插少少討價還價甚至叛逆成份, e.g. 皇上話要射我面上/ 射腳趾, 回佢果陣要話 "可以呀, 但你要先點樣點樣鞭我", 或者先reject 佢然後 "打我呀笨 打得我標眼流我隨便你射邊度都得"

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 06:22 發表 查看引用來源

最基礎做法, 就係同抽插一樣, 每一鞭打落o黎之後keep 住嗌 "再大力d", "俾我"沿用SP 先生教果套, 向綑綁說不, 明明可以縮可以用手擋就係唔做, 主動配合[* ...
蛇蛇果然有情趣!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 06:22 發表 查看引用來源

最基礎做法, 就係同抽插一樣, 每一鞭打落o黎之後keep 住嗌 "再大力d", "俾我"沿用SP 先生教果套, 向綑綁說不, 明明可以縮可以用手擋就係唔做, 主動配合[* ...
WOW。。。有🐍師姐哩種老婆堅有情趣🥰

既然你都係呢度常客咁本宮返番o黎自己個po 講啦, 費事霸住人地地方
尋日就係好例子, 朝早皇上啤到我行睇住我著住絲襪先俾我出門
本宮估計, 係因為前日冇搞過佢, 條友已經諗住尋日放工返o黎必須要搞o野

皇上其實都ok有情趣o架! 想搞o野果晚會接我放工, o係出面食埋飯先返屋企
慳好多工夫嘛, 唔駛買唔駛煮唔駛洗 <---- 在場有人夫o既話快d 學啦! 女人都係人, 都會攰o架
之後入屋埋去梳化, 攬攬鍚鍚嘴嘴之後幫本宮除衫, 由個胸往下一路鍚到落我腳趾,
逐隻逐隻啜到乾乾淨淨, 調戲o左佢一句怪唔得之佢食完飯唔食甜品, 原來係中意食咸o既
不過咸o野我都中意食, 解下皇上o既褲頭拎出o黎就幫佢含, 佢亦有幫我奶
痕o左陣舒服o左陣我想要d 刺激d 既, 亦即係一d 唔一樣o既感覺,
就交o左支籐條俾佢然後自己拮起個pat 要佢打o左十鞭作為前戲
跟住擰返轉身佢幫我摔下面俾我舒服, 我用腳撩佢心口同肚腩, 十鞭其實唔多, 所以問佢想唔想打埋我隻腳
其實自己都幾高漲o架, 就同佢講你可以打大力d, 打完幫我摔摔奶奶俾我高潮就得
皇上都有照做, 俾我潮o左先然後先插我, 再潮左 3次佢先出, 口爆完左事

咁中意腳, 俾多兩條腿你過過目不過今次冇絲襪啦, 而且係舊o野

但係我地要on the same page! 本宮冇放過咸相上網
分享o既全部都只係生活照咋, 咁做同玩facebook 其實並冇分別
冇構成欺君之罪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆