上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
296  13.8k

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

議事規則:
  • 發言內容應儘量環繞性愛
  • 但關於感情, 愛情, 友情, 伴侶, 夫妻相處, 男男, 男女, 女女點滴, 御夫, 御妻術亦可以酌情容許
  • 容許議員使用暴力, 但必須要跟性行為有關 i.e. 拮拮之前打本宮屁股 yes, 無端白事摑我一巴 no
  • 書面語口語粗言穢語隨便你, 有本事寫埋文言文
  • 暫時係咁多, 但諗到新規條本宮可以隨時後補
本帖最近評分記錄
  • 艾拉傑 威望 +1 唔好話孤九寒, 醒個直豎姆指娘娘妳嘆吓. ... 2023-11-23 10:05

問題 1.

咸片/ 咸故之中, 成日會有男性俾人口交, 跟住話 "頂唔順想快d 插"
其實頂唔順o既係咩野呢?

我理解o既頂唔順係太舒服, 舒服即係想射, 咁馬上插咪即係馬上就射囉
點解仲會想馬上就進入?

回收 !!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 11:30 發表 查看引用來源
議事規則:發言內容應儘量環繞性愛但關於感情, 愛情, 友情, 伴侶, 夫妻相處, 男男, 男女, 女女點滴, 御夫, 御妻術亦可以酌情容許容許議員使用暴力, 但必須要跟性行為有關 i.e. 拮拮之前打本宮屁股 yes, 無端 ...
好快手喎!咁我都捧下場啦!會唔會角色扮演做弱者,比欺凌?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 11:33 發表 查看引用來源
問題 1.

咸片/ 咸故之中, 成日會有男性俾人口交, 跟住話 "頂唔順想快d 插"
其實頂唔順o既係咩野呢?

我理解o既頂唔順係太舒服, 舒服即係想射, 咁馬上插咪即係馬上就射囉
點解仲會想馬上就進入? ...
如果唔插咪會口爆囉!咁如果佢想插來射,咪會想即刻插囉!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-21 11:34 發表 查看引用來源
   支持!!
多謝
除o左屌你之外我冇任何補充...

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-21 11:37 發表 查看引用來源
好快手喎!咁我都捧下場啦!會唔會角色扮演做弱者,比欺凌?😉
寫唔出呢種劇本
扮初學者倒試過一次, 俾皇上帶住, 佢叫我做乜我就做
但好難囉, 難過做淫婦 好多o野明明做慣做熟, 自然反應真係好自然咁差d 出左o黎都要臨崖勒馬收返佢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 11:58 發表 查看引用來源

寫唔出呢種劇本
扮初學者倒試過一次, 俾皇上帶住, 佢叫我做乜我就做
但好難囉, 難過做淫婦 好多o野明明做慣做熟, 自然反應真係好自然咁差d 出左o黎都要臨崖勒馬收返佢 ...
咁都正常嘅!😬

強烈建議搞個離線版 呢度覆post好唔方便 哈
頂唔順=要爆插個閪暖j

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-21 11:44 發表 查看引用來源
如果唔插咪會口爆囉!咁如果佢想插來射,咪會想即刻插囉!
你意思係男方想射邊度o既分別而已?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆