上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
296  13.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 12:29 發表 查看引用來源

你意思係男方想射邊度o既分別而已?
唔同,插入女性陰道還包含一種靈與慾的結合,女人的呻吟聲就好像是魔音,有一種莫名的魔力讓男人興奮,而這種興奮會令男人更有衝勁去令你更加興奮,射在哪裡是沒有分別……唔……希望我能足夠表達。

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2023-11-21 12:43 發表 查看引用來源

唔同,插入女性陰道還包含一種靈與慾的結合,女人的呻吟聲就好像是魔音,有一種莫名的魔力讓男人興奮,而這種興奮會令男人更有衝勁去令你更加興奮,射在哪裡是沒有分別……唔……希望我能足夠表達。 ...
令女人興奮嘛...
咁我問你, 同一個女人一係俾你拮到高潮不斷嗌到痴左線咁,
一係俾你口爆完好似三日冇食過飯咁樣係咁啜, 真係非常享受非常滋味咁品嚐你俾佢o既精液
兩個行為都係發自內心, 唔係刻意演出o黎討好你o既

你比較中意邊個?

回覆 12# 蛇貴妃 的帖子

搭咀。

我覺得好睇心情或者環境。但一定要二揀一。咁我情願拮到對方高潮。

但其實, why not both? 先高潮再口爆。hahaha

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 12:29 發表 查看引用來源

你意思係男方想射邊度o既分別而已?
其一,其二冇插過好似唔complete!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 11:33 發表 查看引用來源
問題 1.

咸片/ 咸故之中, 成日會有男性俾人口交, 跟住話 "頂唔順想快d 插"
其實頂唔順o既係咩野呢?

我理解o既頂唔順係太舒服, 舒服即係想射, 咁馬上插咪即係馬上就射囉
點解仲會想馬上就進入? ...
HAHA......個問題有趣。
我唔講女方含得好正男想射果個情況。

我覺得其中一個原因係......口交過程到喉唔到肺,即女既好賣力亦令男舒服,但就係去唔到某個興奮位,而果個位,係會感覺插入女方被女方下體夾住加叫床先為之更舒服同暢快。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 13:29 發表 查看引用來源

令女人興奮嘛...
一係俾你口爆完好似三日冇食過飯咁樣係咁啜, 真係非常享受非常滋味咁品嚐你俾佢o既精液
兩個行為都係發自內心, 唔係刻意演出o黎討好你o ...
比我都係揀第一樣!😉

引用:
原帖由 已婚男的身痕 於 2023-11-21 13:37 發表 查看引用來源
搭咀。

我覺得好睇心情或者環境。但一定要二揀一。咁我情願拮到對方高潮。

但其實, why not both? 先高潮再口爆。hahaha
呢樣本宮都同意 再結合埋你樓下果位人兄o既所言, 冇插過好似冇咁complete,
對本宮o黎講完美o既性愛係既要有雙方性器官o既接觸, 即係確實拮過入去 (而且愈耐愈好啦)
拮完之後可以o既話就口爆, 如果已經中出o左就再含一陣, 多少都要吞一dd
做完愛自己嘴入面冇味道, 就硬係差咁d 野囉

其實射完 (無論射邊度),含下係絕對頂級嘅享受。但坦白講絕對唔太多會事後含。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 13:29 發表 查看引用來源

令女人興奮嘛...
兩個行為都係發自內心, 唔係刻意演出o黎討好你o ...
遇過嘅對手。願意口爆嘅係有。但咁享受滋味咁品嚐真係完全無試過。只有睇AV先幻想下。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 11:33 發表 查看引用來源
問題 1.

咸片/ 咸故之中, 成日會有男性俾人口交, 跟住話 "頂唔順想快d 插"
其實頂唔順o既係咩野呢?

我理解o既頂唔順係太舒服, 舒服即係想射, 咁馬上插咪即係馬上就射囉
點解仲會想馬上就進入? ...
頂唔順確實係想射,如果射咗,就無得即時再插入,所以男人心態被含到舒服後,仲想插入條女到,想抽插到射。玩兩味。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆