上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
296  13.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 11:30 發表 查看引用來源
議事規則:發言內容應儘量環繞性愛但關於感情, 愛情, 友情, 伴侶, 夫妻相處, 男男, 男女, 女女點滴, 御夫, 御妻術亦可以酌情容許容許議員使用暴力, 但必須要跟性行為有關 i.e. 拮拮之前打本宮屁股 yes, 無端 ...
蛇師姐,重有冇飛拎?🤣🤣🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 11:33 發表 查看引用來源
問題 1.

咸片/ 咸故之中, 成日會有男性俾人口交, 跟住話 "頂唔順想快d 插"
其實頂唔順o既係咩野呢?

我理解o既頂唔順係太舒服, 舒服即係想射, 咁馬上插咪即係馬上就射囉
點解仲會想馬上就進入? ...
係架⋯我都有諗過哩個問題,係咪應該叫條女停口之後服侍番女女,跟住先再插呢?😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-21 17:41 發表 查看引用來源
係架⋯我都有諗過哩個問題,係咪應該叫條女停口之後服侍番女女,跟住先再插呢?😂
都係好提議!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 13:29 發表 查看引用來源

令女人興奮嘛...
咁我問你, 同一個女人一係俾你拮到高潮不斷嗌到痴左線咁,
一係俾你口爆完好似三日冇食過飯咁樣係咁啜, 真係非常享受非常滋味咁品嚐你俾佢o既精液
兩個行為都係發自內心, 唔係刻意演出o黎討好你o ...
我比較喜歡......…......對方覺得滿足的方式
坦白說,兩種都令男人有不同程度興奮的, 唔可以單單滿足自己, 對方滿足才可令性愛完滿
不同結束的方式, 對雙方都有不同的享受, 很難一概而論, 不要刻意用哪種形式結束, 隨心而行就夠

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-21 17:39 發表 查看引用來源
蛇師姐,重有冇飛拎?🤣🤣🤣
呢度免費入場㗎

引用:
原帖由 已婚男的身痕 於 2023-11-21 14:10 發表 查看引用來源
其實射完 (無論射邊度),含下係絕對頂級嘅享受。但坦白講絕對唔太多會事後含。
唔,我唔敢講話好多,但之後發現其實係比我一開始想像中多

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 18:23 發表 查看引用來源

係多咗,但我相信都只係一半一半,唔係大多數會咁做。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 18:23 發表 查看引用來源

哈哈哈。真係人夾人加緣分。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 18:22 發表 查看引用來源

呢度免費入場㗎
thanks you 蛇c姐🥰😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 11:30 發表 查看引用來源
議事規則:發言內容應儘量環繞性愛但關於感情, 愛情, 友情, 伴侶, 夫妻相處, 男男, 男女, 女女點滴, 御夫, 御妻術亦可以酌情容許容許議員使用暴力, 但必須要跟性行為有關 i.e. 拮拮之前打本宮屁股 yes, 無端 ...
本人覺得女性幫男性口交,當男性覺得興奮時,就會立刻想插入女性陰道,其實情況同男性奶女性鮑魚一樣,當女性興奮的時候,好想男性插入自己陰道。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆