上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
296  13.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 11:30 發表 查看引用來源
議事規則:發言內容應儘量環繞性愛但關於感情, 愛情, 友情, 伴侶, 夫妻相處, 男男, 男女, 女女點滴, 御夫, 御妻術亦可以酌情容許容許議員使用暴力, 但必須要跟性行為有關 i.e. 拮拮之前打本宮屁股 yes, 無端 ...
嘻嘻嘻

先支持一下

我的提問: 違反議事規則是不是會被視為行為不檢 然後被驅逐離場?

然後本人引用議事規則(3) 要求主席把褲子脫下來被我抽打妳的屁股

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-22 05:42 發表 查看引用來源

然後本人引用議事規則(3) 要求主席把褲子脫下來被我抽打妳的屁股 ...
可唔可以解釋一下原因

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-11-22 00:27 發表 查看引用來源

本人覺得女性幫男性口交,當男性覺得興奮時,就會立刻想插入女性陰道,其實情況同男性奶女性鮑魚一樣,當女性興奮的時候,好想男性插入自己陰道。 ...
啊~~ 咁講又好似有d 道理

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-21 17:41 發表 查看引用來源
係架⋯我都有諗過哩個問題,係咪應該叫條女停口之後服侍番女女,跟住先再插呢?😂
呢個之唔係就係一個提升自己享受o既trick 囉
好耐之前已經發現, 男人硬左之後受刺激去到某一個位跟住停落o黎, 過一陣先至再刺激,
咁樣再受刺激o既時候可以last 比較耐
當然啦呢個係我遇過o既某d 對手唔一定所有人都applicable

所以先至有果個前戲時候自己先主動o既行為, 鍚完男人linlin 之後馬上幫佢含
含到差唔多先訓番低俾佢玩我, 玩我o既時候我就唔掂佢下面o架啦
到佢過足手癮口癮之後自己插入o黎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-22 07:14 發表 查看引用來源

可唔可以解釋一下原因
妳在koey 妹妹的主題裡給了我那麼難聽的稱呼!
剛剛又說了一次 別以為我看不到

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 11:33 發表 查看引用來源
問題 1.

咸片/ 咸故之中, 成日會有男性俾人口交, 跟住話 "頂唔順想快d 插"
其實頂唔順o既係咩野呢?

我理解o既頂唔順係太舒服, 舒服即係想射, 咁馬上插咪即係馬上就射囉
點解仲會想馬上就進入? ...
正常男人俾人口交同女人一個好敏感好快高潮所以叫"頂唔順想快d插,但又不代表一插即射,除非本身係快槍手或已經好興奮接近高潮,男人就快到高潮你會感覺到支棒好硬棍頭發脹開始有輕微抖動兩粒蛋蛋會升到好貼支棒不再下墜。 我插入通常慢慢來,如果女方妹妹太過濕滑會久久不射,插到女方高潮出現收陰機就加快速度去引發自己高潮射出😊

引用:
原帖由 sagax 於 2023-11-22 08:28 發表 查看引用來源
正常男人俾人口交同女人一個好敏感好快高潮所以叫"頂唔順想快d插,但又不代表一插即射,除非本身係快槍手或已經好興奮接近高潮,男人就快到高潮你會感覺到支棒好硬棍頭發脹開始有輕微抖動兩粒蛋蛋會升到好貼支棒不再下墜。 ...
棍頭發脹呢個term 有點抵死   

anyway 既然提到佢啦, 口交果陣舔埋袋袋, 袋袋後面呢d 位, 各位中唔中意

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-22 10:43 發表 查看引用來源

anyway 既然提到佢啦, 口交果陣舔埋袋袋, 袋袋後面呢d 位, 各位中唔中意
男人梗係鐘意比人咁服務!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-22 10:43 發表 查看引用來源

咁女人鐘意奶豆豆定妹妹入口?

引用:

奶袋袋正呀⋯+埋龜頭尖就perfect😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆