上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
296  13.8k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-22 11:05 發表 查看引用來源
奶袋袋正呀⋯+埋龜頭尖就perfect😍
好多人都話好痕同蘇軟XD

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-22 10:46 發表 查看引用來源
咁女人鐘意奶豆豆定妹妹入口?
鍾意o既何止呢d

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-22 11:09 發表 查看引用來源

鍾意o既何止呢d
仲有乜嘢?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-22 10:43 發表 查看引用來源

棍頭發脹呢個term 有點抵死   

anyway 既然提到佢啦, 口交果陣舔埋袋袋, 袋袋後面呢d 位, 各位中唔中意
洗車洗埋車底呀唔該 !!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 11:33 發表 查看引用來源
問題 1.

咸片/ 咸故之中, 成日會有男性俾人口交, 跟住話 "頂唔順想快d 插"
其實頂唔順o既係咩野呢?

我理解o既頂唔順係太舒服, 舒服即係想射, 咁馬上插咪即係馬上就射囉
點解仲會想馬上就進入? ...
只係相進入一處可以令自己更舒服的地方

更濕, 可以大力, 高速地抽插

男幫女口口時一樣, 如果女方好興奮時, 想搵條野含下

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-22 07:57 發表 查看引用來源

妳在koey 妹妹的主題裡給了我那麼難聽的稱呼!
剛剛又說了一次 別以為我看不到
果個係另一個鋪, 議事規則o係果度並不適用
規程問題已經處理, 現在我地會議繼續

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-22 07:34 發表 查看引用來源

呢個之唔係就係一個提升自己享受o既trick 囉
好耐之前已經發現, 男人硬左之後受刺激去到某一個位跟住停落o黎, 過一陣先至再刺激,
咁樣再受刺激o既時候可以last 比較耐
當然啦呢個係我遇過o既某d 對手唔一定所 ...
當男女人好想出時, 但可以COOL DOWN 都唔射, 或者剎唔切車只係流出少少

之後再做, 就等同做第2Q 一樣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-22 10:43 發表 查看引用來源

anyway 既然提到佢啦, 口交果陣舔埋袋袋, 袋袋後面呢d 位, 各位中唔中意
舔袋袋就一般,比較中意袋袋後面呢d位就舒服😅

引用:

如果係袋袋後面至肛門 那段小路程 , 冇錯應該叫匯陰

是非常敏感同舒服的

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-11-22 11:18 發表 查看引用來源

如果係袋袋後面至肛門 那段小路程 , 冇錯應該叫匯陰

是非常敏感同舒服的
呢個位,應該男女都鐘意!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆