上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
79  14.0k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-11-22 00:27 發表 查看引用來源

本人覺得女性幫男性口交,當男性覺得興奮時,就會立刻想插入女性陰道,其實情況同男性奶女性鮑魚一樣,當女性興奮的時候,好想男性插入自己陰道。 ...
啊~~ 咁講又好似有d 道理

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-21 17:41 發表 查看引用來源
係架⋯我都有諗過哩個問題,係咪應該叫條女停口之後服侍番女女,跟住先再插呢?😂
呢個之唔係就係一個提升自己享受o既trick 囉
好耐之前已經發現, 男人硬左之後受刺激去到某一個位跟住停落o黎, 過一陣先至再刺激,
咁樣再受刺激o既時候可以last 比較耐
當然啦呢個係我遇過o既某d 對手唔一定所有人都applicable

所以先至有果個前戲時候自己先主動o既行為, 鍚完男人linlin 之後馬上幫佢含
含到差唔多先訓番低俾佢玩我, 玩我o既時候我就唔掂佢下面o架啦
到佢過足手癮口癮之後自己插入o黎

引用:
原帖由 sagax 於 2023-11-22 08:28 發表 查看引用來源
正常男人俾人口交同女人一個好敏感好快高潮所以叫"頂唔順想快d插,但又不代表一插即射,除非本身係快槍手或已經好興奮接近高潮,男人就快到高潮你會感覺到支棒好硬棍頭發脹開始有輕微抖動兩粒蛋蛋會升到好貼支棒不再下墜。 ...
棍頭發脹呢個term 有點抵死   

anyway 既然提到佢啦, 口交果陣舔埋袋袋, 袋袋後面呢d 位, 各位中唔中意

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-22 10:46 發表 查看引用來源
咁女人鐘意奶豆豆定妹妹入口?
鍾意o既何止呢d

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-22 07:57 發表 查看引用來源

妳在koey 妹妹的主題裡給了我那麼難聽的稱呼!
剛剛又說了一次 別以為我看不到
果個係另一個鋪, 議事規則o係果度並不適用
規程問題已經處理, 現在我地會議繼續

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-22 11:09 發表 查看引用來源
仲有乜嘢?😉
  • 乳頭
  • 肚臍附迎但唔好脷尖一野督入去
  • 膊頭
  • 額頭, 鼻尖, 嘴唇
  • 耳珠
  • 耳仔入面但只限VIP 人員, 否則感覺係好反感好核突
  • 背脊
  • 大小腿
  • 腳趾, 腳掌
  • 豆豆
  • 屁股
  • 後頸
妹妹同豆豆你已經講o左

其實仲有一個就係頭殼頂 本宮我自己舔人乳頭果陣對方o係我頭頂上又聞又索果種感覺好得意

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-22 11:09 發表 查看引用來源

洗車洗埋車底呀唔該 !!
入水唔係會死火o既咩?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-22 11:29 發表 查看引用來源
百滙
合谷
足三里
三陰交
內關
外關
曲池
睛明
肩井
湧泉

完全唔知你up 乜L

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-22 11:24 發表 查看引用來源

幾多日冇洗頭呀妳 ?
咩啫...
長髮係唔需要日日洗除非游過水去過海灘!

我通常係兩三日

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-22 11:26 發表 查看引用來源
有啲女人可能洗頭水味,都好好聞!有啲女仔個身都有陣味好好聞!😬
咁有d 男人既中意聞人地個頭又中意聞人地對腳

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆