上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
79  13.9k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 07:43 發表 查看引用來源
咁🐍🐍有冇被撞破過?🤣🤣🤣
記憶之中有過兩次在離島上演
不過係friend 唔係仔女啫

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 10:46 發表 查看引用來源
有冇即刻瞓番低⋯搵被冚住自己?😆😆😆
之前truth or dare 都見過晒o架啦!

其中一次係一個朋友入o黎想借手機charger, 一邊呻吟一邊同佢講o係我包包入面
另一次唔記得exactly 啦, o係浴室卦

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-13 11:21 發表 查看引用來源
咁都得?男嘅冇停低咩?😬
大機率當時係本宮女上自己玩緊

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-13 11:43 發表 查看引用來源
咁個男有冇嚇親軟咗?😂
個男o既之唔係就係皇上, 同我地一齊 truth or dare 一齊當眾搞過,
成個過程都俾人睇過晒啦, 點會咁易軟

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 11:48 發表 查看引用來源
最緊要嚟唔嚟到高潮先?🥰
你都好關心本宮高潮喎

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-13 11:55 發表 查看引用來源
玩到咁激?😬
可以玩o既o野實在太多啦果陣
果個好擔心本宮俾皇上打屁股係被逼o既女仔friend, 同佢解釋左好幾次終於放低左之後
其實都仲係有d 心痛本宮o既, 於是同佢suggest, 要唔要一齊報復
跟住就趁皇上沖涼, 場景依然係o係度假屋, 事發前冇耐我地打包外賣返去間屋入面食
六人份就有六杯凍飲, 去得離島玩就會去沙灘, 大唔透o既我地仲有帶住細路仔堆沙果d 沙灘桶同玩具
就將六杯o野飲o既冰全部倒晒入個膠桶仔, 靜雞雞入沖涼房, 全部兜頭淋在赤裸o既皇上身上
爽到佢呢~~

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-12-14 04:25 發表 查看引用來源

一歲前要襯BB未起身時食快餐或者小睡之間.
其實網上同身邊人有講過好多關於有左小朋友之後o既性事轉變囉
有d 話男方陪過老婆入產房分娩, 聽過老婆當時呼天搶地o既慘叫聲,
又或者目睹過bb 生出o黎果個過程, 從此對性事失去興趣,
或者見過血肉橫飛o既畫面之後至少唔會再想同老婆口交

另一d 話bb 一歲前因為雖說成訓, 但三兩個鐘又會醒跟住唔係換尿片就係餵奶,
做父母o既根本除左exhausted 就係 exhausted, 完全唔會諗到想做愛
(本宮o既額娘+一個auntie都曾經講過幾類似o既一番說話)

有d 冇咁幸運o既, 如果bb 有咩頭暈身興唔舒服, 做老豆果位還好, 做阿媽o既畢竟十月懷胎係自己身上一塊肉
真係擔心到食唔安訓唔著完全唔會有一丁點性愛mood

類似呢d 情況有冇出現過在師姐身上呢?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-14 08:12 發表 查看引用來源
咁佢之後有冇報復,打得你大力啲,插得狠啲?😉
冇分別o架, 我整唔整蠱皇上, 佢打我插我都係咁大力o架啦!
唔玩佢係有d 浪費

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-12-15 01:15 發表 查看引用來源

我無閙佢, 我好奇佢望住下面血淋淋都可以繼續食😂😂
唔意外
皇上早年會一路睇 SAW 一路開餐
早排唔知痴左邊條筋, 買左本叫 "屍體變化圖鑑" o既書
詳情我真係唔想講, 有興趣自己google 下...

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-12-15 00:29 發表 查看引用來源

隔兩三個鐘換片餵奶真係好痴線. 完全係攰到唔想搞.

我半夜3,4點入院, 阿女下午6點出世. 老公全程係隔離. 到生果一刻老公咬住個三文治😂😂
隔兩三個鐘換片餵奶呢d  工作係師姐你做定係你老公?
同埋 三四點到六點之間, 個經過其實係點o既呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆