上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
79  13.9k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-23 14:23 發表 查看引用來源
我like啜腳趾😅師姐老公都like?😅
搶答 😄

本宮唔敢話男人愈乜嘢就乜嘢,但係中意呢d玩意嘅程度好多時都係同佢性慾強弱/需求有幾大成正比

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-23 14:24 發表 查看引用來源
蛇師姐都應該姣而不淫?🥰😂
你就姣而不淫!
下次寫完之後望一望諗一諗先發送,唔淫又點樣發姣呀?

主席現在作出裁決,自己除褲俾我籐條打二十下!

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-11-23 16:47 發表 查看引用來源
作答: 本宮唔敢話男人愈餓(禁慾時間長)就愈勁
哈哈錯晒啦🙄

人地話K姐老公都中意腳,我想講果句係我唔敢話咸濕/需求大嘅人都係咁,不過呢方面需求愈大嘅人中意玩腳嘅概率亦都愈大

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2023-11-23 17:26 發表 查看引用來源
插句話: 個二十下係咪打何B仔?

你自己問吓人制唔制囉😆

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-11-23 17:52 發表 查看引用來源
唔係愈有情趣嘅男人愈喜歡嗎😳?
仲要有一定感情基礎先得
我都希望係咁,即係對一個女人嚟講,
俾自己喜歡嘅人捧住隻腳,情深款款咁嘅眼神望住我,然後將我隻腳擺入口一幕,真係甜到呢🥹🥹🥹
就算佢要我個腎嚟救命,冇麻醉藥我都心甘情願俾佢割落嚟囉🥲

之但係男人角度,卻可以見到個三唔識七嘅女人腳趾生得靚就話想啜

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-24 06:00 發表 查看引用來源
係咪師姐親自手打先?🥰😆
如果係呢

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-24 07:43 發表 查看引用來源
當我奶佢地腳趾時,見佢地又enjoy又縮吓縮吓咁⋯好興奮😍😍😍
唔.. 咁的確, 腳愈俾人奶會愈想要

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-24 10:08 發表 查看引用來源
蛇師姐都係咁架?😍😘
點解性愛咁令人著迷, 因為佢會將人o既本能反應顛倒囉我覺得, 無論係自己經歷定還是旁觀都覺得好得意

比如咁講, 本宮其實係幾怕唧o既 平時唧我o既話我唔敢擔保會對你做d 咩o架~!
但去到搞野前, 老公用手指輕鬆同刮我腰呀肚腩呀腳板底呢d 位, 我會伸到直一直任佢玩
鞭打都係, 無論屁股腳底都會放鬆拮高俾佢

老公自己都一樣, 平時搞佢lin 頭佢會 "妖咪搞啦" 咁
做愛果陣就㩒住人個頭去舔佢

啜腳趾啜左幾個page 應該差唔多啦! 係時候轉轉話題
如果講夫妻伴侶o既互動唔知有冇人感興趣呢?
互動, 包括溝動, 交流, 吸引, 駕馭
即係點樣保鮮, 點樣對對方或者令對方對自己keep住當初果份熱情

果d 專食人地老婆/ 俾老婆人食o既稍安無燥, 下個topic 先俾你地發揮

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-24 10:08 發表 查看引用來源
蛇師姐都係咁架?😍😘
網上有人話醫學上嚟講,腳趾公嘅神經係同陰部唔知點樣有連接嘅
所以當腳趾俾人含住,有時候會有種同性快感好類似嘅觸覺
其實亦因為呢個原因,我後來唔會對中意啜啜腳趾嘅男人有任何奇異目光

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆