上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
56  13.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 09:35 發表 查看引用來源

SM 其實有dd 似食麻辣火鍋
明知陣間會辣到受唔住要用個頭撞牆都要食, 一路食一路講粗口
好不容易食完啦, 飲埋杯野個口已經冇咁辣, 臨埋單之前又要嗒多啖個湯底先捨得走
一路走一路屌

之後過一排又心思思想 ...
所以都係引嚟!😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 10:09 發表 查看引用來源

為此本宮真係買左把30cm 既木間尺俾皇上
好有主動獻身feel!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 10:22 發表 查看引用來源

你錯了
點解要買咁短, 就係俾佢一路推一路打而唔係打完先推嘛
長籐條有好多, 但近到插住o係我入面時果d 用唔到力
-路推都一路用間尺咁激,我只會用手打!😬

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-27 10:29 發表 查看引用來源
我都係用手打😂😂😂
大家都係咁!👍😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 10:44 發表 查看引用來源

體能鍛鍊嘛
高潮左幾次開始攰, 於是好似人地騎馬咁想隻馬跑快d 咁
老公跪o係度咩都唔駛做淨係拮入o黎, 要本宮四腳爬爬自己出力向後頂
一慢落o黎佢就大力啪我屁股一下, 到後面就快射果陣係又啪唔係又啪
其 ...
你老公都好識嘆,唔駛郁就享受到!呢樣係咪真係之前比人調教咗嘅,定老公先要求你咁做?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 11:14 發表 查看引用來源

哈哈哈哈兩個都唔係
本宮自己諗出o黎o既 原本都係好似你地咁用手掌, 但嫌手掌打o既疼痛唔夠啫
除此之外仲有兩款遊戲, 一個係邊俾籐條打邊幫老公含之後口爆
要苦練o架, 要忍得痛又要夠calm先唔會咬親 ...
都係果句,做你老公真係好!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 11:36 發表 查看引用來源

計我話做 S 不分男女都係咁好
可以名正言順+理直氣壯咁要人服侍自己
最緊要係可以明目張膽咁唔講道理或者亂UP廿四
我都覺得係,所以好多男人都想做S!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 11:59 發表 查看引用來源

想唔一定代表有咁o既本事
有本事亦要有能力communicate 出o黎俾人知道你有本事
咁都係!所以都係想!😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 12:28 發表 查看引用來源

其實如果有個女人, 已經開到聲話好想俾你折磨,
你唔駛怕整痛我可以出盡你全力打我, 咁樣我會更high更刺激
作為男人係咪都仲係咁難打得落手呢?
咁可以由淺入深嘅!可能慢慢會越打越大力!😬

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2023-11-27 16:55 發表 查看引用來源

就係咁囉 但係想食果個又唔講
請佢食果個又驚辣親佢
咁咪暗示下佢囉!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆