上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
79  13.9k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-24 19:32 發表 查看引用來源
我⋯我呀🙋🏾‍♂️勁like🥰😂
知道啦🙄

本宮算係有過五個前任啦,加埋宜家呢個七個,
只要兩個冇俾佢啜過腳😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-24 21:53 發表 查看引用來源
點解嘅?🤣
咁總有d男士對玩腳冇興趣嘅
會望,會中意短裙高跟鞋,但唔會攞入口

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-24 22:42 發表 查看引用來源
其實熱戀期,做乜都得啦! 雙方都唔認識大家嘅身體,大家都好新鮮。
時間耐咗,要keep住呢個新鮮感,真係好難。
雙方面都要經營。
經驗之談啦,我同老公已經差唔多超過廿年,要做乜玩乜,差唔多乜都試過曬啦!
係之前咁多年都唔肯畀佢 ...
你令我諗起皇上曾經教過本宮一句說話😝
叫做 「怒不盡則有餘勇,慾不盡則有餘貪」
本來講緊係要我喺公司點樣操控下屬嘅,但係用嚟經營感情其實都啱用😁
就係好嘢唔好一次過全部拋晒出嚟俾對方嘆,逐d逐d咁俾佢,慾求不滿嘅同時又不斷喺你身上得到從未得到過嘅好嘢,於是會一路痴住你玩極都唔厭,因為唔知幾時忽然又會有驚喜

引用:
原帖由 stellaluna 於 2023-11-26 00:19 發表 查看引用來源

大皇真係好智謀!難怪蛇蛇咁冧佢
抵大皇賞賜你多幾下藤條😝
就係咁啦, 之前講過果個 "欣賞" o既元素, 或者叫 "崇拜" 都得
即係這條友識得一d 我原本唔識, 跟佢學o左對我有著數o既o野, 本宮雖然年事已高但仲係好好學o架

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-26 13:12 發表 查看引用來源
🐍師姐重有新招式學?🥰🤣
大把, 不過唔係床上招式

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-26 13:56 發表 查看引用來源
莫非係心理招式?🤣
其實係o岩喎! 無論你做一千次一萬次, 受刺激o既o黎o黎去去都係果d 身體部位,
感覺其實都係大同小異

好似之前另一個po 講打屁股一樣, 最刺激最興奮o既往往唔係籐條打落o黎果一下而係之前果d build up
講到底即係心理上o既o野囉! 做愛都係一樣道理

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2023-11-27 08:18 發表 查看引用來源

果日去p 聽到男人講 怕打落去會令到女人痛
但我就話啦 咁如果真係求痛呢?佢家下呢d姿態係想你大大力抽打噃!
個男人用不可能既眼神 真咩?
然後佢身邊件奴 猛點頭
●□■ ...
SM 其實有dd 似食麻辣火鍋
明知陣間會辣到受唔住要用個頭撞牆都要食, 一路食一路講粗口
好不容易食完啦, 飲埋杯野個口已經冇咁辣, 臨埋單之前又要嗒多啖個湯底先捨得走
一路走一路屌

之後過一排又心思思想再去多次

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-27 09:30 發表 查看引用來源
打完patpat再推埋車就不得了囉😂😂😂
為此本宮真係買左把30cm 既木間尺俾皇上

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-27 10:10 發表 查看引用來源
好有主動獻身feel!😉
獻左唔少啦!
結婚到而家買籐條都買左本宮三千幾蚊
一支carbon fibre 已經五百幾啦!
不過果支真係好野o黎o既, 物有所值, 超軟超幼, 打落腳板真係會尖叫

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-27 10:20 發表 查看引用來源
打完有冇即刻推埋車先?😆😆😆
你錯了
點解要買咁短, 就係俾佢一路推一路打而唔係打完先推嘛
長籐條有好多, 但近到插住o係我入面時果d 用唔到力

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆