無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
3  13.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 11:33 發表 查看引用來源
問題 1.

咸片/ 咸故之中, 成日會有男性俾人口交, 跟住話 "頂唔順想快d 插"
其實頂唔順o既係咩野呢?

我理解o既頂唔順係太舒服, 舒服即係想射, 咁馬上插咪即係馬上就射囉
點解仲會想馬上就進入? ...
只係相進入一處可以令自己更舒服的地方

更濕, 可以大力, 高速地抽插

男幫女口口時一樣, 如果女方好興奮時, 想搵條野含下

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-22 07:34 發表 查看引用來源

呢個之唔係就係一個提升自己享受o既trick 囉
好耐之前已經發現, 男人硬左之後受刺激去到某一個位跟住停落o黎, 過一陣先至再刺激,
咁樣再受刺激o既時候可以last 比較耐
當然啦呢個係我遇過o既某d 對手唔一定所 ...
當男女人好想出時, 但可以COOL DOWN 都唔射, 或者剎唔切車只係流出少少

之後再做, 就等同做第2Q 一樣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-22 10:43 發表 查看引用來源

棍頭發脹呢個term 有點抵死   

anyway 既然提到佢啦, 口交果陣舔埋袋袋, 袋袋後面呢d 位, 各位中唔中意
如果係袋袋後面至肛門 那段小路程 , 冇錯應該叫匯陰

是非常敏感同舒服的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 06:47 發表 查看引用來源

其實網上同身邊人有講過好多關於有左小朋友之後o既性事轉變囉
有d 話男方陪過老婆入產房分娩, 聽過老婆當時呼天搶地o既慘叫聲,
又或者目睹過bb 生出o黎果個過程, 從此對性事失去興趣,
或者見過血肉橫飛o既畫面之 ...
正如水輪工作太辛苦忙碌, 男女都可能會提不喜性趣

女士冇性趣會乾, 但可以用KY,

但男方會硬唔起, 真的會做不來

本帖最近評分記錄
  • 艾拉傑 威望 +1 唔好話孤九寒, 醒個直豎姆指娘娘妳嘆吓. ... 2023-11-23 10:05

前往最後回覆