上一頁下一頁
發新話題

深水埗髮仔

收藏  |  訂閱
95  60.1k

引用:
原帖由 newbc 於 2024-3-18 22:58 發表 查看引用來源
界街陽光有件好大波,應該有36D,有冇前輩試過呢?
淨係試過事頭婆幾好手勢又好身材

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2024-3-17 12:56 發表 查看引用來源

講開快餐店個保安有無再出番嚟番工呀
好似無,呢排好似淨係見豉油坐喺度

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2024-3-18 23:16 發表 查看引用來源
淨係試過豉油剪髮, 如果好身材下次要試

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2024-3-18 23:16 發表 查看引用來源
幾高個果係事頭婆?有次我入去唔做我生意,唔知係咪似好人呢?

引用:
原帖由 newbc 於 2024-3-19 22:21 發表 查看引用來源
幾高個果係事頭婆?有次我入去唔做我生意,唔知係咪似好人呢?
可能師兄個樣唔夠咸濕

臨近糧尾食平 DDD , 尋日去咗薯片店食曲髮(對上個次已經係緣髮廊,都好撚多年),我問佢開大幾錢佢就話隨便我、我話三魚啦佢 OK 就入去

上到閣仔唔同以前薯片時代黑炆炆,竟然有哂紅燈一串串燈粒,仲播緊陳百強老歌!好有以前緣髪廊感覺 😄

插入去未前後移動已經話有兩次高潮,我話有冇咁撚快啊!不過最後都唔理佢自己成功發射就算

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-3-27 10:51 發表 查看引用來源
臨近糧尾食平 DDD , 尋日去咗薯片店食曲髮(對上個次已經係緣髮廊,都好撚多年),我問佢開大幾錢佢就話隨便我、我話三魚啦佢 OK 就入去

上到閣仔唔同以前薯片時代黑炆炆,竟然有哂紅燈一串串燈粒,仲播緊陳百強老歌!好有以前緣髪 ...
兩次高潮,師兄可能要收番她的錢才對。😄😄😄

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-3-27 10:51 發表 查看引用來源

上到閣仔唔同以前薯片時代黑炆炆,竟然有哂紅燈一串串燈粒,仲播緊陳百強老歌!好有以前緣髪 ...
佢未見條 jer 己經話你條野好勁 一兩下就話好high
播罐頭錄音都無佢咁快

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2024-3-27 14:04 發表 查看引用來源

佢未見條 jer 己經話你條野好勁 一兩下就話好high
播罐頭錄音都無佢咁快
太假了!算啦!
當聚舊兼食平 DDD

今日行過南昌,前叫99店,過馬路見到見後生短裙淫白腳,$250
以為好野,點知跌錢,吾DUP骨,摧快D,一半時間講電話,不知所謂,
我寧願要番D服務,老點都好過依D PK!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆