上一頁下一頁
發新話題

深水埗髮仔

收藏  |  訂閱
95  60.1k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-3-27 10:51 發表 查看引用來源
臨近糧尾食平 DDD , 尋日去咗薯片店食曲髮(對上個次已經係緣髮廊,都好撚多年),我問佢開大幾錢佢就話隨便我、我話三魚啦佢 OK 就入去

上到閣仔唔同以前薯片時代黑炆炆,竟然有哂紅燈一串串燈粒,仲播緊陳百強老歌!好有以前緣髪 ...
有錢收之餘又有高潮,真假都好,起碼叫做有反應,唔係死魚呀😆

C兄请问薯片店是哪一间?thx

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-3-27 10:51 發表 查看引用來源
臨近糧尾食平 DDD , 尋日去咗薯片店食曲髮(對上個次已經係緣髮廊,都好撚多年),我問佢開大幾錢佢就話隨便我、我話三魚啦佢 OK 就入去

上到閣仔唔同以前薯片時代黑炆炆,竟然有哂紅燈一串串燈粒,仲播緊陳百強老歌!好有以前緣髪 ...
薯片店曲髮係咪長髮四眼,上面假波,下面白斬?

引用:
原帖由 大jer明 於 2024-4-2 00:34 發表 查看引用來源

今晚系祝街尤七舖旁見一件細粒白滑輕中新女幾好,可惜急屎去左附近麥記解決,返轉頭已唔見,大家路過可以留意一下!

回覆 68# jasonoyster 的帖子

試过一衰婆,掂到未掂就大聲呻吟,(想我快出野,佢收錢),都未掂你,咁快有反应??DLLM!!!

引用:
原帖由 大jer明 於 2024-4-2 00:34 發表 查看引用來源

好似有幾條毛

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-4-2 00:40 發表 查看引用來源

今晚系祝街尤七舖旁見一件細粒白滑輕中新女幾好,可惜急屎去左附近麥記解決,返轉頭已唔見,大家路過可以留意一下!
係咪啡毛果個 ??

引用:
原帖由 MCAU77 於 2023-11-28 17:53 發表 查看引用來源

點會無新女,一雞死一雞鳴。祇要有人肯在此分享就可延續。
中伏
大埔道 近風街  師x廚房向太子 過2 、3個舖位 見間鋪幾新淨   $198。45分鐘 咪試試
瞓低即叫我高清。即刻玩細佬。 完全無按摩。 全程15分鐘 。 我畀300 佢話要350。因為有補鈣。 我照畀。亦同佢講。咁嘅服務 同時間  唔會有下次。  照45分鐘計 就1050。 畀多150 就可食到 spa 美少女 侍浴 全套
Ching 莫中伏

引用:
原帖由 newbc 於 2024-3-19 22:21 發表 查看引用來源
幾高個果係事頭婆?有次我入去唔做我生意,唔知係咪似好人呢?
係佢,佢都幾鍾意着白色衫

引用:

四眼中超嗰個?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆