上一頁下一頁
發新話題

深水埗髮仔

收藏  |  訂閱
95  60.1k

好似人員又洗地………

呢個星期就嚟區選,係咁點都要做下樣架啦

深水埗搗無牌按摩院 3女主持被捕

深水埗區執法部門根據線報及深入調查後,今日(5日)下午在區內展開掃黃行動,突擊醫局街搜查一個髮廊地舖,並搗破一間懷疑無牌按摩處所。
行動中拘捕一名姓張(51歲)女子涉嫌「經營無牌按摩院」,另外兩名女子(50及51歲)涉嫌「協助經營無牌按摩院」被捕。 人員於處所內檢獲一批證物,包括按摩床、按摩油及毛巾等。所有被捕人現正被扣留調查。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 1205_00822_001.html

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-12-6 16:39 發表 查看引用來源

深水埗區執法部門根據線報及深入調查後,今日(5日)下午在區內展開掃黃行動,突擊醫局街搜查一個髮廊地舖,並搗破一間懷疑無牌按摩處所。
行動中拘捕一名姓張(51歲)女子涉嫌「經營無牌按摩院」,另外兩名女子(50及5 ...
拉左邊檔 ??

回覆 24# jasonoyster 的帖子

好似係貴花田有行宮都中招奇怪

音公。貴花田白滑事由

愛紋身果邊最多,全老西不過玩得夠放又平。講靚囡一定係介限街個邊大玻璃門個間食過三件,六魚開大不過樓上開大難度高!!!

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2023-12-9 14:04 發表 查看引用來源
音公。貴花田白滑事由
唔係事頭婆,昨天才微信我叫我幫襯

引用:
原帖由 萬人砍 於 2023-12-11 11:13 發表 查看引用來源

唔係事頭婆,昨天才微信我叫我幫襯
次次剪髮時都摸到黑絲,

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-12-6 16:39 發表 查看引用來源

行動中拘捕一名姓張(51歲)女子涉嫌「經營無牌按摩院」,另外兩名女子(50及5 ...
高妹嚟喎!格嚟嗰件係咩水?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆