大白鲨:令你心痴

收藏  |  訂閱
15  8.2k

大白鲨:令你心痴

大白鲨,堅挺而大乳房,硕大可任吸啜的乳頭,雖未能評為咸記天下第一波,但最近所閱咸記企企,未有人能及
雖然炮房係閣楼,但宽敞的地方,乾淨浴室可浴

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-11-23 07:10 發表 查看引用來源
大白鲨,堅挺而大乳房,硕大可任吸啜的乳頭,雖未能評為咸記天下第一波,但最近所閱咸記企企,未有人能及
雖然炮房係閣楼,但宽敞的地方,乾淨浴室可浴 ...
grasshopper888發短訊 加為好友
1#發表於 19 日前 只看該作者
昨日喺深圳同條女奶西嗰陣時佢竟然話
點威點威,踎低奶西, 我立即回佢一句,你有你西痛,我有我夾餸。

我点威.我点威:大妈北嫂劈大塊閪.瞓係床边俾我踎住或(跪地我最鍾意咁)瀨閪.

大白鯊都好鍾意俾客濑閪,
大白鯊生客齋屌150起,加吹或濑閪200,玩69,250
熟客就一定平的,但150起

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-11-24 11:25 發表 查看引用來源
點威點威,踎低奶西, 我立即回佢一句,你有你西痛,我有我夾餸。

我点威.我点威:大妈北嫂劈大塊閪.瞓係床边俾我踎住或(跪 ...
我点威.我点威:大妈北嫂劈大塊閪.瞓係床边俾我踎住或(跪地我最鍾意咁)瀨閪.我係要濑原味閪,大媽,北嫂流出我都啜能埋,依的北嫂大妈有的好能happy,有的好能?話乜,哈哈,濑完我一陣插佢隻閪,屌佢仔女老母越諗越high

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-11-24 14:40 發表 查看引用來源
我点威.我点威:大妈北嫂劈大塊閪.瞓係床边俾我踎住或(跪地我最鍾意咁)瀨閪.我係要濑原味閪,大媽,北嫂流出我都啜能埋,依的北嫂大妈有的好能happy,有的好能?話乜,哈哈,濑完我一陣插佢隻閪,屌佢仔女老母越諗越high  ...
真軍將鸠頭顶入北嫂大妈個子宫頸屌佢仔女老母兼子宫頸打印,然後喷的精入子宫,屌佢仔女老母兼幫佢仔女制造细佬妹

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-11-24 11:25 發表 查看引用來源

我点威.我点威:大妈北嫂劈大塊閪.瞓係床边俾我踎住或(跪 ...
大白鲨唔做我真軍同環保吹

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-11-25 17:59 發表 查看引用來源
大白鲨唔做我真軍同環保吹
百佳,依輪咸記又大批南下,好多年青貌美,打躉個班好多唔見?大白鲨失踪成十幾日,好彩上個礼拜有贵trade,去新洲嗒件好多汁大妈閪,明天又有贵trade我点威,我点威,大妈劈大塊閪俾我濑同啜住粒蓮俾賓州磨塊閪濑尿,只係一百文

大白鯊过不过四十歲?

引用:
原帖由 hung102420 於 2023-12-18 19:55 發表 查看引用來源
大白鯊过不过四十歲?
大白鯊年過四十,但相信近五十

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-12-23 08:31 發表 查看引用來源
大白鯊年過四十,但相信近五十
點知邊個係大白鯊?佢有咩特徵!😅😅

引用:
原帖由 lulu678 於 2023-12-24 19:03 發表 查看引用來源
點知邊個係大白鯊?佢有咩特徵!😅😅
佢上衣永遠是白色.是打躉鸡.但最近大批內地入侵,己唔見,而佢炮房己有其他鸡用

前往最後回覆