終於比老公射中左 (更新左)

收藏  |  訂閱
22  16.1k

終於比老公射中左 (更新左)

結婚踏入兩週年,一直都想擁有小朋友,所以有共識容許老公喺我危險期日子不設防,可惜每次都係中空寶,我成日取笑老公每次都係射少少就無哂,直到今年8月疫情三年幾以來第一次同老公飛東京回來,結果回港後不久就有點身體不適,起初還估去完旅行中左COVID,因為我一直都無中過既,點知果日放飯去左買驗孕棒,無錯!我真的懷孕了!應該就係住富士山溫泉果晚我地造人成功啊,今日1123日想分享呢份喜悅給大家(因為係懷孕三個月的日子)想知道我同老公喺富士山點做愛嗎?

咁我擔定等仔霸頭位聽下

加油寫下去期待你出文章

引用:
原帖由 leonalee92219 於 2023-11-23 16:56 發表 查看引用來源
結婚踏入兩週年,一直都想擁有小朋友,所以有共識容許老公喺我危險期日子不設防,可惜每次都係中空寶,我成日取笑老公每次都係射少少就無哂,直到今年8月疫情三年幾以來第一次同老公飛東京回來,結果回港後不久就有點身體不適,起 ...
梗係想知啦!

引用:
原帖由 leonalee92219 於 2023-11-23 16:56 發表 查看引用來源
結婚踏入兩週年,一直都想擁有小朋友,所以有共識容許老公喺我危險期日子不設防,可惜每次都係中空寶,我成日取笑老公每次都係射少少就無哂,直到今年8月疫情三年幾以來第一次同老公飛東京回來,結果回港後不久就有點身體不適,起 ...
雖然過去交集唔多,但係都恭喜師姐

引用:
想呀⋯勁想知呀師姐🥰👍🏾

引用:
其待你富士山不設防之夜👍🏻

我都好期待射中我個人妻前女友🤭
引用:

引用:
原帖由 Virgin201 於 2023-11-24 12:35 發表 查看引用來源
我都好期待射中我個人妻前女友🤭
有咗點算?😂

congratulations !

前往最後回覆