上一頁下一頁
發新話題

上星期喺泰國 難忘的short trip

收藏  |  訂閱
131  26.1k

屌到忘形,須要觀察打气?

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 20:06 發表 查看引用來源
阿叔???
邊個係阿叔
你講我?
三八阿嬋師姐勿緊張, 就 117#的留言引用小弟嘅圖嚟問嘢, 小弟只係想講清楚係男係女啫.

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 21:07 發表 查看引用來源
唔使咁專業呀?
通常呢啲都係即興㗎啦
有時我覺得,太過專業,我真係會變咗av女咁囉
而我只一個普通人妻啫
我認為Raw raw哋仲吸引
又唔覺係專業, 部機細細方便拍嘢, 小弟多數有水上活動, 機仔加埋防水壳可以入水拍, 每人用嘢唔同習慣.

回覆 122# 艾拉傑 的帖子

三八阿嬋

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-29 19:23 發表 查看引用來源
三八阿嬋
將個 id 拆字而已, 貂蟬嘅嬋, 三個八即係三八, 婦女節, 夾埋係婦女界嘅貂嬋, 係可懶嘢嚟嘅.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-28 13:47 發表 查看引用來源

試吓用 action cam , 加埋防水罩, 喺浴室都拍得, 配合大夾/吸盤等工具輔助高低角度都拍得, 下面啲圖參考 :

...
精彩👍👍👍

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-29 10:21 發表 查看引用來源

又唔覺係專業, 部機細細方便拍嘢, 小弟多數有水上活動, 機仔加埋防水壳可以入水拍, 每人用嘢唔同習慣.
部機細細方便拍嘢👏🏻👏🏻😌大約幾貴先?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2023-11-30 13:03 發表 查看引用來源

精彩👍👍👍
只係網上 cap圖嚟咋三寶師兄.

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-11-30 13:24 發表 查看引用來源

部機細細方便拍嘢👏🏻👏🏻😌大約幾貴先?
有平有貴, gopro 一定貴, 幾千起步, 國貨幾佰有交易, 一般千元範圍會唔差, utube 應該有片教買同玩與及配件自拍棍使用, 小弟有部 4k 國貨叫有啲名, 用咗幾年仲 work, 用呢啲 action cam 同手機一樣有魚眼鏡嘅問題(外圍會變大), 唔同單反無反機咁正, 要用軟件執過佢.

回覆 129# 艾拉傑 的帖子

……魚眼鏡😑🤔咁就唔好睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆